Gazete Hakimiyet

Kartal adayı kim olacak?

Kartal adayı kim olacak?

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, partiler Belediye Başkan adaylarını açıklamaya başladı. Son olarak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Murat Kurum’un adaylığını ilan etti. 14 ve 28 mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakı içinde yer alan ve önümüzdeki yerel seçimlerinde anahtar partilerinden olan Yeniden Refah Partisi’nde de hareketli günler sürüyor.
Yeniden Refah Partisi’nin yerel seçimlerde Cumhur ittifakının içinde yer alıp almayacağı merak edilirken parti genel merkezinde ise her türlü stratejiler masaya yatırılıyor.
ADAYLAR PAZARTESİ
Yerel seçimlerde Cumhur ittifakının içinde yer almaması halinde Yeniden Refah Partisinin Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun, Adana Gaziantep ve Erzurum başta olmak üzere çoğu büyükşehir olan illerde de kendi adaylarını birer birer açıklayacağı konuşuluyor. Partinin önümüzdeki Pazartesi günü 60’a yakın Belediye Başkan adayını kamuoyuna duyuracağı da bildirildi.
KARTAL’DA KİM OLACAK?
Yeniden Refah Partisinin ise anlaşma sağlanamaması halinde başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kartal adaylarının ise kim olacağı da merak ediliyor. Genel Merkez kulislerinden elde edilen bilgiye göre; İstanbul adayı olarak Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz’ün adaylığı konuşuluyor. Yeniden Refah Partisi Kartal Belediye Başkan adaylığı için ile mevcut ilçe Başkanı Nevzat Şavluk’un ismini açıklayacağı öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ