Gazete Hakimiyet

KARTAL’A DENEYİMLİ İSİM

KARTAL’A DENEYİMLİ İSİM

Eski Bakanlardan Rıfat Serdaroğlu’nun Genel Başkanlığını yaptığı Doğru Parti Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul’da da teşkilatlanma çalışmalarını hızla devam ediyor. Doğru Parti Kartal ilçe Başkanlığına siyasetin deneyimli isimlerinden Gülay Şakar atandı.
Yeni kurulan Deva, Memleket partilerinden sonra Doğru Parti’de Kartal ilçe başkanını belirledi. İstanbul İl Başkanı kadın olan Doğru Parti Kartal ilçe kurucu başkanlığına da kadından yana kullandı. İl Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Okhan Okumuş ve Sedat Özkan’ın talepleri doğrultusunda bayan ilçe başkanı arayışında olan Doğru Parti, ilçe kurucu başkanlığına Hak ediş ve Planlama uzmanı olan Gülay Şakar kurucu başkan olarak görevlendirildi.
Siyasetin deneyimli isimleri arasında yer alan Şakar, geçmişte Demokrat Parti İlçe Başkan Yardımcılığı ve il disiplin kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Rıfat Serdaroğlu’nun başkanlığını yaptığı çoban hareketinde de görev yapan Şakar, ilçe başkanlık mazbatasını İstanbul İl Başkanı Arda Ateş’in elinden aldı. Kartal’da toplumun her bireyini kucaklayıcı bir yönetim oluşturacaklarını dile getiren Şakar, “Doğru Parti, bir çoban ateşi hareketi olarak başladı. 18 Temmuz 2020 yılında partileşme kararı alındı ve 26 Ağustos 2020 tarihinde Doğru Parti olarak siyasi hayata katıldı. Bir Kuvayi milliye hareketi olan partimiz ilk seçimlerde iktidara geleceğine inanıyoruz. Milletimizle birlikte kucaklaşarak, hedefimizde emin adımlarla ilerliyoruz”dedi.  

Kartal Kurucu İlçe Başkanlığına atanan Gülay Şakar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Okhan Okumuş ile birlikte

KİM KİMDİR?
İstanbul’da dünyaya gelen ve aslen Rizeli olan Gülay Şakar, 1977 yılından beri Kartal’da yaşamını sürdürüyor. Evli ve iki çocuk annesi olan Gülay Şakar, Hakediş ve Planlama uzmanı. Süleyman Demirel döneminde Cumhurbaşkanlığı Huber Köşkünde uzun süre görev yapan Şakar, özel şirketlerde görev aldı. Demokrat Parti Kartal ilçe Başkan Yardımcılığı, İl Disiplin Kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Gülay Şakar, Referandum süreciyle beraber kurucularından olduğu ve halen devam eden  Kartal Demokratlar Birliği mensubu.  Bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında da aktif görev alan Gülay Şakar, Çoban Ateşi süreciyle beraber partileşme durumuna geçen Doğru Partide Kartal Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ