Gazete Hakimiyet

ALTIN VURUŞ OSMAN’DAN

ALTIN VURUŞ OSMAN’DAN

3. lig ikinci gurupta mücadele eden Kartal ekibi Kemerkent Bulvarspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Kelkit Hürriyetspor’u nefes kesen maçta -3-2 yenerek ligde kalmayı başardı.
Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu 3. liginde ateşten gömlek olan 2. gurupta düşen ve şampiyon olan takımlar son maçta belli oldu. Grupta Batman Petrol spor A.Ş deplasmanda Turgutluspor’u 3-2 yenerek şampiyon oldu. Sapancaspor ile Amberçay Eynesilspor geçen hafta Bölgesel Amatör Ligine düşmeleri kesinleşirken, Bulvarspor’un Kelkit Hürriyetspor’u 3-2 yenmesiyle birlikte Hacettepe 1945 Spor Kulübü Bölgesel Amatör ligine düştü. Üç sezon önce Türk futbolunda tarih yazarak 3. lige çıkan tek mahalle takımı ünvanını elinde bulunduran Kemerkent Bulvarspor karşılaştığı Kelkit Hürriyetspor karşısında yeniden tarih yazdı.

Mimar Kubilay Köse stadında oynanılan karşılaşmaya Kartallılar büyük ilgi gösterdi. Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu karşılaşmayı Kulüp başkanı Barış Dillioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, AK Parti İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, son yapılan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Karakaya, KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, mahalle muhtarları da izledi.

BULVARSPOR’DAN YENİ BİR TARİH
Yenilmesi veya berabere kalması halinde BAL”a düşme tehlikesi bulunan Kemerkent Bulvarspor Kelkit Hürriyetspor maçına hızlı başladı. Karşılaşma da 18. dakika da ev sahibi ekip Ali Efe Çördek ile öne geçti. Golden sonra büyük sevinç yaşayan Kırmızı Beyazlı ekip, 24. dakika da rakibinin penaltıdan Hamza’nın attığı gole engel olamadı. 1-1 Gergin bir havada oynanılan maçın 29. dakikasında Kelkit Hürriyetspor’dan Hamza, rakibine sert girmesi nedeniyle Kırmızı Kartla oyun dışı kaldı. Saha içine ambulans çağrılırken, iki takımın futbolcularının arasında yaşanılan tartışmaları ise hakem Ferhan Kestanlıoğlu ile kulüp yöneticileri yöneticileri engelledi.
Karşılaşmanın 58. dakikasında Kemerkent Bulvarspor spor yenik duruma düştü. Orta sahada kazanılan serbest vuruşu kullanan Kelkit Hürriyetspor’dan Eyüphan, direkt kaleyi gönderdiği meşun yuvarlık ağlarla buluştu. 1-2. Beklemediği bir anda kalesinde golü gören ev sahibi ekibin futbolcuları daha da baskın oynamaya başladılar. 72. dakika da Osman ile beraberliği yakalayan Kartal ekibi kümede kalması için gereken golü ise 90+5’de buldu. Konuk ekibin ceza sahası içinde gerçekleşen ikili mücadelede Kelkit Hürriyetspor’lu futbolcu topa elle müdahale etti. Orta hakem Ferhan Kestanlıoğlu, tereddütsüz penaltı noktasına gösterdi. Şahane ve plase vuruşla Kaan takımını 3-2 öne geçirirken, kulübün ise 3. ligde kalmasını sağladı. Orta hakemin son düdüğü ile birlikte Mimar Kubilay Köse stadı bayram yerine döndü. Futbolcular saha içinde, taraftarlar ise tribünde ligde kalmayı doyasıya kutladılar. Kemerkent Bulvarsporlu futbolcular sevinçlerini erik dalı oynayarak kutladı.

SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ
Konuk ekibin Kartal’da aldığı bu yenilgiyle gözleri ise Hacettepe ise Anadolu Üniversitesi arasında oynanılan karşılaşmaya çevrildi. Futbolcular yedek kulübesinde toplanarak, Hacettepe stadında oynanılan ve Futbol Federasyonu tarafından canlı yayınlanan karşılaşmayı izlemeye başladı. Bu maçın Anadolu Üniversitesi’nin 1-0 galip gelmesiyle birlikte Kelkit Hürriyetspor ligde kalmayı başardı.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ