Gazete Hakimiyet

HEDEF BÜYÜK

HEDEF BÜYÜK

Kuruluş tohumları 1983 yılında mahalle takımı olarak, atılan ve resmi olarak 1985 yılında kurulduktan sonra bu yıl Bölgesel Amatör Liginden 3. lige çıkan Kartal Bulvarspor başkanı ve yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi. Kartal’da bir restaurantta düzenlenen basın toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mahmut Serkan, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı da katıldı.

ZORLU SÜREÇTEN BÜYÜK BAŞARIYA
Geçen sezon final karşılaşmasında hakem oyunlarıyla 3. lige çıkması engellenen takımın bu sezon şampiyon olarak amacına ulaşarak 3. ligin kapısından içeri giren Kartal Bulvarspor Başkanı Sebahattin Karaer, elde ettikleri zorlu yolculuğu anlattı. Takımlarının Kartal için bir değer olduğunu vurgulayan Karaer, bundan sonraki hedeflerinin bir üst lig olduğunu kaydederek, ilçede bulunan amatör spor kulüplerinden de destek istedi.
ALT YAPIYA ÖNEM
Hem 3. ligde mücadele edeceklerini hem de alt yapıya büyük önem vereceklerini vurgulayan Kırmızı beyazlı kulübün başkanı Karaer, amaçlarının ilçede bulunan tüm gençlere spor yaptırmak olduğunu söyledi. Sadece futbolda değil, sporun diğer branşlarında da var olduklarını göstereceklerini dile getiren Karaer, alt ligler de gelişim ligine de katılacaklarını söyledi. Maliyet hesabı yapıldığında, gelişim liginin de en az profesyonel lig kadar maliyeti olduğunu sözlerine ekleyen Karaer, “Amatör spor kulüplerimizin bize çok büyük destek vermelerini istiyoruz. Alt yapılarında bulunan 14-18 yaş arasındaki sporcuları bize vermelerini istiyoruz. İyi bir alt yapı oluşturabilirsek, çocuklarımızı parlatıp başka kulüplere transferlerini de gerçekleştirebiliriz. Tabiki, burada biz de amatör spor kulüplerimize destek vererek haklarını koruyacağız. Aksi halde sürekli transferle bu işi çeviremeyiz”diye konuştu.
TESİS SORUNU BAŞ GÖSTERDİ
3. lige çıkmak ile birlikte sorunlarının da büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Karaer, tesis açısından sıkıntılı bir döneme girdiklerini vurguladı. Tesisleşme noktasında gerek Büyükşehir gerekse ilçe belediyesinden destek beklediklerinin altını çizen Karaer, “Stadın profesyonel lige akredite edilmesini istedik. Burada eksiğimiz çok büyük. Kartal Bulvarspor olarak bu eksiklerimizi giderme şansımız olmayabilir. Öncelikle stadımızın profesyonel ligin oynanabileceği bir şekile getirilmesi gerekiyor. Kendi sahamız bizim evimizdir. Burada oynadığımız her maç puan olarak geri döneceğini umuyoruz”dedi.

PROFESYONEL BİR YÖNETİM
Kartal Bulvarspor’un başarısı için her kesin taşın altına elini koyması gerektiğini de söyleyen Karaer, Kartallı olmayan ancak Kartal’a bir şeyler katabilmek adına yönetimde bir çok ismin yer aldığını belirtti. Şeffaf bir yönetim oluşturduklarını belirten Karaer, “Kulübümüzün ikinci başkanı Barış Dillioğlu aynı zamanda Beşiktaş kulübü yönetiminde. Basın sözcümüz Korkut Nadir de aynı şekilde bizim yanımızda yer alan dostlarımız arasında yer alıyor. Biz Kartal’da her kesime aynı mesafedeyiz. Hiçbir siyasi kuruluşun güdümünde olan bir kulüp değiliz. Bunun da semeresini bu yıl elde ettiğimiz başarıyla gösterdik”dedi.
KARTALA SPOR LİSESİ
Kartal Bulvarspor’un büyük hedefleri ve projeleri olduğunu da belirten kulüp başkanı Sebahattin Karaer, “Bulvarspor olarak artık bu can bu bedene dar geliyor. Biraz önce söylediğimiz gibi amacımız Kartal’da bulunan tüm gençlere spor yaptırabilmektir. Bunun içinde Kartal’a farklı projelerimiz de var. Bunları da yerine getirmeye çalışıyoruz. Önceliğimiz ilçemize Kapalı Spor salonu ile bir Spor Lisesini kazandırmaktır”diye konuştu.
İSİM DEĞİŞİKLİĞİ
Kulüplerinin Kartal için iyi bir değer olduğunu tekrarlayan Başkan Sebahattin Karaer, “Amaçlarımızdan bir tanesi de Bulvarspor’u Kartal’a mal etmektir. Bunun için de ilerde isim değişikliği de yaparak Kartal adı altında kulübümüzü daha aktif hale getirmek istiyoruz”dedi.
PLAKET VERİLDİ
Kartal Bulvarspor tarafından hazırlanan “şampiyonluk plaketleri” Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mahmut Serkan, KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Beşiktaş yönetim kurulu üyesi ve Bulvarspor ikinci Başkanı Barış Dillioğlu, Basın Sözcüsü Nadir Korkut’a verildi.






ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ