Gazete Hakimiyet

BEŞİKTAŞI 3-2 MAĞLU ETTİLER

BEŞİKTAŞI 3-2 MAĞLU ETTİLER

3.ligde Kartal’ı temsil edecek olan Bulvarspor, 4 Eylül’de başlayacak olan lig öncesinde sezon açılışını gerçekleştirdi.
Hasan DEMİR
Kaymakamlık kupasına katılmak üzere mahalle takımı olarak kurulan ve federe olduktan sonra amatör kümede mücadele eden, geçtiğimiz sezonda Bölgesel Amatör Liginden şampiyon olarak 3.lige çıkarak Türk futbolunda tarih yazan Bulvarspor yeni sezon öncesinde açılış töreni düzenledi.
Kurban kesilmesiyle başlayan açılış töreninde futbolcular, teknik heyet isimleriyle anons edilerek sahaya çağrıldı ve taraftarların alkışıyla karşılandı. Mimar Kubilay Köse stadında gerçekleştirilen sezon açılış törenine kaymakam Abdullah Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın,  AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, CHP İlçe Başkanı Efendi Argunşah,  İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Emniyet Müdürü Sinan Dallı, Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Amatör spor kulübü başkanları, Okularda hayat boyu ögrenme ve spor kulüpleri Federasyonu İstanbul il başkanı  Aydın Kaya, kulübün eski başkanlarından Adnan Balcı, Beşiktaş yöneticileri, ve taraftarlar katıldı. Kurban kesimi ile başlayan açılış töreninde iç ve dış transferlerin tanıtıldığı sezon açılış töreninde, Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer, “Sporcularımızla, teknik heyetimizle birlikte ve Kartallılarla  yeni sezonda hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Kazasız, belasız, sakatlıksız, bir sezon diliyorum. Bulvarspor olarak yeni sezon öncesinde  çok güçlü bir takım oluşturduk. Elde ettiğimiz başarı ile Bulvarsporumuzun adını tüm Türkiye duydu. İnşallah sezon sonunda bir üst lige çıkarak tüm ilçe halkıyla birlikte şampiyonluğu kutlayacağız” dedi.

KUPASINI ALDI
Bulvarspor şampiyonluk kupasını ise İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez’in elinden aldı. Takım kaptanına kupayı veren Düşmez, “Benim kupa verdiğimiz takımlar her sezon bir üst lige çıkıyor. Sizden de önümüzdeki sezon 2.lig şampiyonluğu bekliyoruz” dedi.
BEŞİKTAŞI 3-2 YENDİLER
Sezon açılış töreninden sonra Bulvarspor lig öncesinin son hazırlık maçını Beşiktaş Rezerv takımı ile gerçekleştirdi. Tam bir futbol ziyafetinin çekildiği karşılaşmada Kırmızı Beyazlılar konuk ettikleri Beşiktaş karşısında üstün bir futbol sergiledi. Girdiği bir çok gollük pozisyonları değerlendiremeyen Bulvarspor karşılaşmayı Refik, Halilcan ve Barış’ın attığı gollerle 3-2 önde kapattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ