Gazete Hakimiyet

YENİDEN TARİH YAZACAK

YENİDEN TARİH YAZACAK

BULVARSPOR TARİH YAZACAK!
Türk futbolunda üç sezon önce tarih yazarak 3. Lige çıkan Kartal temsilcisi Kemerkent Bulvarspor, yarın oynanılacak olan Kelkit Hürriyetspor karşısında yeniden tarih yazmayı hedefliyor. Kader maçının hazırlıklarını Kırmızı Beyazlı ekip Mimar Kubilay Köse stadında sürdürüyor.
3 sezon önce büyük bir başarı hikayesi yazarak, Bölgesel Amatör Liginden şampiyon olarak üçüncü lige çıkıp, şampiyonluk kupasını Kartal’a getiren Bulvarspor sezonun son maçı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Amberçay Eysenil Belediye ile Sapanca Gençlikspor’un Bölgesel Amatör Ligine düşmesinin kesinleştiği 3. Lig 2. Gurupta tüm nefesler ise tutuldu. Üç takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği grupta  Bölgesel Amatör Ligine düşecek 3. Takım da ise yarın oynanılacak olan maçlar sonrasında belli olacak. 30 puanla lig fikstürünün 11. Sırasında yer alan Kartal temsilcisi Kemerkent Bulvarspor ise 31 puanla 10. Sırada bulunan Kelkit Hürriyetspor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak.  Bulvarspor, Kelkit Hürriyet, Amasya ve Hacettepe’nin düşme hattında bulunduğu karşılaşmalar saat 15.00’de aynı anda başlayacak.

MORALLER YERİNDE
Kırmızı Beyazlı ekip kader maçı için tüm hazırlıklarını ise aralıksız gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Oktay Akgül yönetiminde, çalışmalarını sürdüren Kırmızı Beyazlı ekipte moraller ise yerinde. Bulvarspor’un antremanını ziyaret eden genç taraftarlarından Üniversite öğrencisi Yağız Yılmaz’da dün gerçekleştirilen idmanda futbolculara baklava ikramında bulunarak tarihi maç öncesinde moral kaynağı oldu. Bulvarspor Genel Kaptanı Murat Gülfırat, tam Kartal halkını bu maçta kendilerine destek vermek için Mimar Kubilay Köse stadına davet etti. Bilet fiyatlarının sembolik olarak bir TL olarak belirlediklerinin altını çizen Gülfırat, “Rakibimizi yenerek ligde kalacağımıza yönetim kurulu ve futbolcularımız olarak inanıyoruz. Tek eksiğimiz taraftar desteği. Yarın oynayacağımız bu maçta Kartallıların tribünlerdeki yerini alarak takımımıza moral, motivasyon sağlamalarını cani gönülden istiyoruz” dedi.


Bu maçın kendileri için ligdeki en kritik maç olduğunu belirten Bulvarspor ikinci Başkanı Korkut Nadir ise, “Bu zorlu maçta en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurarak takıma destek vermeye çağırıyorum. Bu takım taraftarlarıyla başarıya ulaşacaktır. Çünkü taraftar desteği olmadan başarının gelmesi mümkün değil. Bulunduğumuz konum, yine böyle bir birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir konumdur. Kelkit Hürriyetspor maçında taraftarlarımızı tribünleri doldurarak maçın son düdüğüne kadar takımımızı desteklemelerini istiyoruz” dedi. Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük ise Kartal halkına güvendiklerini dile getirerek, “Bulunduğumuz gurubun hem zirvesi hem orta bölgesi hem de düşme hattında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Yarın oynayacağımız maçı kazanmaktan başka bir şansımız yok. Bu maça da çok iyi hazırlandık. Tek eksiğimiz taraftarımızın olmaması. Oyuncularımız kendilerinden emin, istediğimiz üç puanı alabilmek için gerçekten Kartal halkının desteğine ihtiyacımız var” dedi. Yarın oynanılacak olan karşılaşmaya Kartalspor taraftarının da Mimar Kubilay Köse stadına gelerek Bulvarspor’a destek verecekleri öğrenildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ