Gazete Hakimiyet

SON İKİ MAÇ

SON İKİ MAÇ

TFF 3. lig 2. gurupta Kartal’ı temsil eden Kınay Bulvarspor’da sezonun bitimine iki hafta kala teknik heyette değişiklik yaşandı. Alanya deplasmanından alınan 5-2’lik mağlubiyetin ardından sezon ortasında getirilen Teknik Direktör Erol Kapusuz ile Kınay Bulvarspor karşılıklı olarak sözleşmeyi fesih ettiler.
Kınay Bulvarspor sezona takımı 3. lige çıkaran Atakan Çağlayan ile başladı. Kartal ekibi teknik direktör Atakan Çağlayan’ın döneminde 9 hafta da 2 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 5 maçtan ise mağlubiyet ile ayrılarak toplam 8 puan topladı. Çağlayan’ın sözleşmesinin fesih edilmesinin ardından bir haftalık Turgutlu maçında takımın başına geçen Dündar Demirhan ile çıkan Kırmızı Beyazlılar, 1 puanı hanesine yazdırdı. Ligin 11. haftasından itibaren teknik direktörlük koltuğuna oturan Erol Kapusuz döneminde de Kırmızı Beyazlılar, biri hükmen olmak üzere 5 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 25 puan topladı.

SON İKİ HAFTA
Ligin bitimine son iki hafta kala Kırmızı Beyazlı ekip teknik direktörlük görevine getirilen alt yapı teknik sorumlusu Dündar Denizhan’a emanet edildi. Denizhan’ın yardımcılığını ise yine alt yapı hocalarından Cem Bulut yapacak. Kendi sahalarında Amberçay Eynesilspor’u ağırlayacaklarını ve son hafta da Ergene Velimeşe deplasmanına çıkacaklarını belirten teknik direktör Dündar Denizhan “Şu anda takımımız 9. sıra bulunuyor. Takımda bulunan futbolcularımızı çok iyi tanıyorum. Hedefim koşan mücadele eden 90 dakika sonunda sahada diri kalabilen bir oyun mantalitesi uygulayarak maç sonunda kazanan bir takımla sahaya çıkacağız. Hedefimiz Kartalımızı profesyonel ligde temsil eden takımımızı en iyi yerde sezonu tamamlattırmaktır. Kalan maçlarımızda ligin röntgenini de çekerek, önümüzdeki sezon takımda kalacak veya gidecek olun futbolcularımızı da gözlemleyeceğiz” dedi. Kınay Bulvarspor’da takımın başına getirilen teknik direktör Dündar Denizhan, 2001-2002 sezonunda Mustafa Denizli döneminde Fenerbahçe’de profesyonelliğe ilk adımını attı. 8 maç ilk on birde Fenerbahçe forması giyen Denizhan, Karagümrük, Alanya, Sarıyer, Altınordu, Şekerspor, Ankara Demirspor ve Kartalspor’da uzun yıllar futbol oynadı. Futbol kariyerinde 400’e yakın profesyonel maçta forma giyen Denizhan, Bulvarspor’un Hendekspor ile oynadığı final karşılaşmasında da sahada görev aldı.Daha sonra antrenörlüğe başlayan Dündar Denizhan, Bağcılarspor’da yardımcı antrenör oldu. Deneyimli teknik adam Bulvarspor’un altyapı teknik sorumluluğunu yapıyordu.    

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ