Gazete Hakimiyet

BAHREYN MİLLİ TAKIMI İLE MAÇ YAPTI

BAHREYN MİLLİ TAKIMI İLE MAÇ YAPTI

3.Lig’de Kartal’ı temsil eden Bulvarspor ikinci hazırlık maçını Bahreyn Milli Takımı ile yaptı. Karşılıklı goller ile hazırlık maçı 1-1 berabere sona erdi.
Mahalleler arası düzenlenen Kaymakamlık kupasına katılmak üzere Karlıktepe mahallesinde 1983 yılında kurulan Bulvarspor, 1985 sezonunda federe olarak ilk resmi karşılaşmalarına çıktı. İlk şampiyonluğunu kurulduğundan 3 yıl sonra birinci Amatör Küme’ye çıkarak yaşayan Kırmızı Beyazlılar, geçtiğimiz sezon da liglerin en zorlusu Bölgesel Amatör Küme’de şampiyon olarak Türkiye’de 3.lige çıkan ilk mahalle takımı olarak tarih yazdı.

SINIRLARI AŞTI
4 Eylül’de Ayvalık Belediyespor deplasmanında ilk profesyonel maçına çıkmaya hazırlanan Kartal temsilcisi Bulvarspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Doç. Dr. Atakan Çağlayan yönetiminde geçen hafta Karacabey ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazanan Bulvarspor bu kez sınırları aştı. Kartal Bulvarspor ikinci hazırlık maçını Türkiye’de kamp yapan Bahreyn Milli Takımı ile yaptı. Türkiye’de bir çok spor sever Bulvarspor’u tanımazken, bu maçla Kırmızı Beyazlı ekibi ve Kartal’ı Bayreyn tanıdı.
MİLLİ TAKIMA KÖK SÖKTÜRDÜ
Günde çift antrenmanla lige hazırlanan Kartal Bulvarspor, Sapanca’da oynanılan ve Bahreyn Milli Takım yöneticilerinin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınladıkları hazırlık maçında rakibine kök söktürdü. Geçtiğimiz hafta İran Milli takımını 3-2 yenen Bahreyn Milli Takımı karşılaşmanın ilk yarısında Bulvarspor karşısına yedek kulübesinde oturttuğu ve gençlerden oluşan bir takımla çıktı. Hazırlık maçının ilk yarısısı 0-0 berabere sona erdi.

KARŞILIKLI GOLLER
Rakibi karşısında ilk yarıda umduğunu bulamayan ve orta sahayı geçemeyen Bahreyn Milli Takımı ikinci yarıya ise as futbolcularıyla çıktı.  Tam aksine ise Bulvarspor Teknik direktörü Doç. Dr. Atakan Çağlayan’da kadroyu değiştirirken, gençlerden oluşan bir kadroyla ikinci yarıya başladı. Hazırlık maçı olmasına rağmen hızlı ve sert bir tempoda kıran kırana oynanılan karşılaşma da Bahreyn Milli takımı 53. dakika da Hassan’ın golüyle 1-0 öne geçerken, karşılaşmanın son dakikalarında ise mücadeleyi bırakmayan Kartal Bulvarspor Kıvanç’ın ayağından beraberliği yakaladı.

TRİBÜNDEN SEYRETTİLER
Bulvarspor başkanı Sebahattin Karaer, yönetim kurulu üyeleri de maçı tribünden izlediler. Bulvarspor’u merak eden Fenerbahçe eski teknik direktörü İsmail Kartal’da İstanbul’dan Sapanca’ya gelerek izlediği karşılaşmadan sonra, Bulvarspor Teknik Direktörü Doç. Dr. Atakan Çağlayan, “Hazırlık maçı olmasına rağmen, alınan sonuç elbette bizi mutlu etti sevindirdi. Biz sonuçtan ziyade futbolcularımızın sezon öncesinde gösterecekleri performans ile ilgileniyoruz. Henüz tam olarak rayına oturan bir takım olamadık. Ama bunu Afyon kampında başaracağız ve sezona iyi bir takım olarak başlangıç yapacağız. Takımda eksiklerimiz var, bunları da yönetim kurulu üyelerimizin gösterdikleri fedakarlıklarla gideriyoruz. Eksikliğini hissettiğimiz mevkiler için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kartallılar bu sezon mutlu olabilecekleri, gurur duyacakları ve severek benimseyecekleri bir Bulvarspor seyredecekler. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın”dedi.



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ