Gazete Hakimiyet

Hedef üç puan

Hedef üç puan

Geçtiğimiz hafta zorlu Batman Petrol deplasmanında rakibine kök söktürmesine rağmen 1- 0 yenilerek Kartal’a dönen Kemerkent Bulvarspor, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Ergene Velimeşe maçının hazırlıklarına başladı.
Mimar Kubilay Köse stadında haftanın ilk antrenmanına çıkan Kırmızı Beyazlı ekip koşu ile başladığı antrenmana ağırlık ve kondisyon çalışması ile devam etti. Futbolcular ile toplantı düzenleyen Teknik Direktör Oktay Akgül, Ergene Velimeşe karşılaşmasının önemini anlattı.
Oynadıkları Batman Petrol maçının geride kaldığını hatırlatan Akgül, “Ergene Velimeşe maçını kazandığımız halde yükselişe geçeceğiz. Geriye dönmeden ileriye doğru ilerleyeceğimiz maçlar bu haftadan itibaren başlamaktadır. Elimizden gelenin fazlasını ortaya koyarak, bulunduğumuz lig sıralamasından kurtulacağız” dedi. Futbolcularından ellerinden gelenin fazlasını ortaya koymalarını isteyen teknik patron Oktay Akgül, “Ortaya koyacağımız güzel futbolumuzun skora yansımasına sağlayacağız. Kırmızı bölgeden kurtularak, hedefe yürüyen takım olmamız gerekiyor. Sahada elbette risk alan taraf biz olmalıyız, aldığımız bu riskleri avantaja çevirerek sonuca gitmemiz gerekiyor. Ayağımızı sağlam yere basarak sürekli geliştireceğimiz ataklarla gol yollarını arayan taraf olacağız” dedi. Takımda eksik futbolcunun bulunmadığını dile getiren Akgül, “Artık takımda forma aslanın ağzında değil. En çok mücadele eden, Bulvarspor için ter döken ve hak eden formayı giyecek. Biz bundan sonraki maçlarımızda taş ustaları gibi davranacağız.  Nasıl ki; ustalar üst üste koydukları taşların üzerine balyozla vurarak ilmek ilmek örüyorlarsa biz de sahanın her yerinde takım olarak rakibin üzerine gideceğiz. Sahadan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum, futbolcularıma güveniyorum. Başarmaktan başka mazeretimiz yok. Rakiplerimizin korkulu rüyası olarak, takımımız gurubumuzun efsane takımı olacaktır” dedi.  Kemerkent Bulvarspor teknik direktörü Oktay Akgül, hafta sonunda oynayacakları Ergene Velimeşe maçını Kartallı sporseverleri de tribünlere davet etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ