Gazete Hakimiyet

Belediye Derinceyi devirdiler

Belediye Derinceyi devirdiler

3. Lig 2. Gurupta 4 Eylül’de deplasmanda Ayvalık Belediyesporla ilk maçına çıkacak olan Kartal Bulvarspor hazırlıklarını sürdürüyor. Günde iki idman yaparak sezona hazırlanan ve Çarşamba günü kamp için Afyona hareket edecek olan Kırmızı Beyazlı ekip, 3. hazırlık maçını 3. lig birinci gurup takımlarından Belediye Derincespor ile yaptı.


Sezon hazırlıklarına başladıktan sonra 2. lig ekibi Karacabey belediyespor ve ardından da Bahreyn Milli Takımı ile hazırlık maçları oynayan Kartal Bulvarspor 3. hazırlık maçında da galip geldi. Kadrosundaki sakatlıklar nedeniyle eksik olarak sahaya çıkan Kartal Bulvarspor Teknik Direktörü Atakan Çağlayan, ilk yarıda ve ikinci yarıda farklı kadrolarla sahaya çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir futbol ortaya koyan futbolcular, rakiplerini kendi sahalarına hapis ederek nefes aldırmadı. Karşılaşma da eline geçirdiği gollük pozisyonların bir çoğunu da değerlendiremeyen Bulvarspor 15. dakika da Refik’in attığı golle 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda genç bir takımla sahaya çıkan Bulvarspor karşısında ev sahibi Belediye Derince etkili olmasına rağmen gol bulamadı. Karşılaşma da ev sahibi ekibin kazandığı Penaltı atışını ise Barış değerlendiremeyince karşılaşma 1-0 Kartal Bulvarspor’un üstünlüğü ile sona erdi.  

EKSİKLERİMİZİN FARKINDAYIZ
Maçı değerlendiren Kartal Bulvarspor Teknik Direktörü Atakan Çağlayan, eksiklikleri bulunduğunu ve bununda farkında olduklarını dile getirerek “Rakibimiz profesyonel ligin güçlü ve deneyimli takımlarından bir tanesi. Her sezon Play-off oynayan bir takım. Aynı takımlarını her sezon koruyan, birkaç takviye ile sezonu tamamlayan bir takım. Biz Bölgesel amatör liginden gelen bir takımız. Tecrübeli ve deneyimli bir takımla hazırlık maçı yapmak ve sonrasında da galip gelmek sevindirici ve gelecek için umut verici bir durum. Hazırlık maçlarında amaç kazanmak yada kaybetmek değil, eksikleri görmektir. Bulvarspor olarak elbette eksikliklerimiz var. Bunların farkındayız. Hazırlık maçlarındaki bu galibiyet bizi asla havaya sokmamaktadır. Belediye Derince karşısında futbol adına çok güzel işler yaptık” dedi.
AFYON KAMPI ÖNEMLİ
Sezonun başlamasına 1 ay kaldığını ve bu süre içinde de en iyi şekilde hazırlanarak lige başlayacaklarını vurgulayan Çağlayan, “Eksikliğini hissettiğimiz mevkilere yönetim kurulumuz tarafından yeni transferler yapılacaktır. Afyon kampı bizim için çok büyük önem taşıyor, burada futbolcularımızla daha iyi kaynaşma sağlayıp bir dizi toplantılar gerçekleştireceğiz. Bol bol hazırlık maçları da yaparak, kendimizi hazırlayacağız. Saha içinde taktiksel olarak doğru davranıp, iyi mücadele eden bir takımla sezona başlayacağız. Kartal’ı her maçımızda onurlandırmak, sevindirmek istiyoruz”dedi.


   

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ