Gazete Hakimiyet

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

 AK Parti’den Maltepe Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Kadem Ekşi, tanıtım toplantısının ardından ilçe binasına gelerek partililer ile buluştu. İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ile birlikte meşaleler ve davul zurna eşliğinde karşılanan Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, yaşanılır bir Maltepe’nin mücadelesini vereceklerini belirterek ilçenin tıkanan damarlarını açacaklarını söyledi.
Maltepe halkını yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında birleşmeye davet eden Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, ilçeyi üreten bir kent  haline dönüştüreceklerini ifade ederek 5 yıl içinde 10 binden fazla gence iş istihdamı sağlayacaklarını vurguladı. Maltepe’de her haneye ek gelir girmesini sağlayacak projeleri hayata geçireceklerinin altını da çizerek, sloganla değil, iş yaparak tarih yazacaklarını kaydeden Ekşi, CHP’li Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ise eleştiri yağmurunu tuttu. 

BİN YATAKLI HASTANE MÜJDESİ
Maltepe’yi sağlık, eğitim ve bilimin üssü haline dönüştüreceklerini vurgulayan Ekşi, Süreyya Paşa Hastanesi alanına bin kişilik yeni bir şehir hastanesi müjdesini de vererek, ihalesinin bir hafta içinde gerçekleştirileceğini söyledi. Gariban, yetimin ve yoksulun olmadığı Maltepe için kolları sıvadıklarını dile getiren Ekşi, ilçenin CHP ile birlikte 15 yılını kaybettiğini kaydettiği konuşmasında, 15 yıl önce AK parti döneminde yapılanlar dışında ilçeye hizmet getirilmediğinin altını çizdi. 122 eserle teslim ettikleri Maltepe’nin 15 yıl içinde kuraklığa terk edildiğini de söyleyen Ekşi; bu kuraklığa yeniden can suyu vereceklerini ve bunun da kendilerinin boynunun borcu olduğunu söyledi.

“SIRTIMIZI DÖNEMEYİZ”
Özellikle E-5 karayolu üzerindeki mahallelerin unutulduğunu, kaderine terk edildiğini ve ötekileştirildiğini belirten Ekşi, “Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın hayatları daraltıldı, yaşam alanları yok edildi. Bölge yeşile, yer altı otoparklara hasret. Bir otopark yeri için cinnet geçiren vatandaşlarımız var. Burasının imar, planlama, şehircilik ve çevre yatırımlarında atması gereken adımlar bulunuyor. Maltepe’de yapılar gerçekten çürük. Burası bir varoş kentine dönüştürüldü. Maltepe’nin sorunlarına karşı sırtımızı dönüp kulaklarımızı tıkayamayız. Maltepeliler rahat bir nefes alacak. İyi ki; gelmiş bunlar diyecektir. Bizim hizmet etmekten başka derdimiz yok” dedi.
KAPISINA ZİNCİR VURULDU
Küçükyalı Kültür Merkezi üzerinden de Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı eleştiren AK Parti adayı Kadem Ekşi, “6 ay da kendi finansmanını çıkartan Kültür Merkezi’nin kapısına zincir vuruldu. Kemal Kılıçdaroğlu’na açılışı yaptırılan park alanı içinde yapılan Kültür Merkezi ve Nikah salonları Belediye’ye ait değil. İçinde mantar gibi konteynırlar üredi. Orada sadece belediye’nin tabelası var. Gençlerden 7 bin TL nikah ücreti alınıyor. Biz Küçükyalı’yı yeniden açacağız. Gençlerimizden de nikah ücreti almayacağız. Üstelik yuvalarını kurmaları içinde destek vereceğiz” dedi. 

“ÜÇ KOYUNU GÜDEMEZLER”
Her şeye tersinden bakan ve akıl tutulması yaşayan CHP’li yönetimin Maltepe’den gönderileceğini vurgulayan Ekşi, “Bunların seçim vaatleri yapılamayanlarla dolu.  Kulelerde oturmakla bu iş olmuyor.  Bunlara üç koyun verseniz onları güdemezler.
CHP budur. CHP iş yapar mı? Köprülere, kavşaklara yollara, yaşama, hayata, insana, üretime karşılar. Bunların DNA’ları böyle şifrelenmiş. Böyle bir zihniyeti Maltepe’den söküp atacağız. Maltepe’de bıçak kemiğe dayandı.  Artık yeter dediğimiz bir noktaya kadar geldi Maltepe. Maltepe’nin tıkanan damarlarını açacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ