Gazete Hakimiyet

Başvurusunu gerçekleştirdi

Başvurusunu gerçekleştirdi

Kartal Bağımsız Belediye Başkan adayı olan İYİ Parti ilçe eski Başkanı Fuat Onbaşılı, ilçe Seçim Kurulu’na adaylık belgelerini teslim etti. Kartal’ın Sanat Sokağa girişinde bulunan Niğebolu apartmanın da seçim koordinasyon merkezini de açan Onbaşılı,
mevcut siyasi partilerden bıkmış ve bunlara oy vermek istemeyen Kartallılara yeni bir yol açtığını dile getirdi.


UMUTSUZ OLMAYIN
Yerel seçimler öncesinde Kartal halkının umutsuz olmaması gerektiğini dile getiren Bağımsız Belediye Başkan Adayı Fuat Onbaşılı, ilçenin birikmiş ve kangrene dönüşmüş çözülemeyen sorunları Kartal halkı ile el birliğiyle çözeceklerini söyledi. Kartallı seçmenleri dayanışmaya davet ettiğini de sözlerine ekleyen Onbaşılı, yerel seçimler için azimli ve heyecanlı olduğunu kaydetti.
SONUNA KADAR MÜCADELE
Bağımsız Belediye Başkan adayı olarak mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini dile getirerek, “Halkın adayı” olarak yola çıktığının altını çizen Onbaşılı, bu yolculukta 20 mahalleyi kucaklayacağını da söyledi.Hizmet yarışında ekip arkadaşlarıyla birlikte duruşlarını hiç bozmadıklarını kaydeden Onbaşılı, “Makas ayrımına girmeden nasıl başladıysak, bugün aynı duruşumuzu gösteriyoruz. İstifa ettiğimiz siyasi partide vücut bulan ilkesel tavırlarımız, fikirlerimizi değiştirmeden, en ufak bir kayma yaşanmadan bağımsız olarak sürdürüyoruz. Tüm vatandaşlarımızı çatımız altında bize destek vermeye davet ediyorum. Hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Demokrasi, adalet, halk için mücadelemizi de sonuna kadar götüreceğiz. Kartallı komşularımızın hedeflerini, beklentilerini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın teveccühüne mazhar kalarak, Belediye’yi en iyi şekilde yönetmeye talibiz.” Dedi.

“KARTALI 21. YÜZ YILIN KENTİ YAPACAĞIZ”
Siyaseti geleceğin teminatı olan çocuklar için yaptığına dikkat çeken Onbaşılı, “Siyasi yolculuğumuza geleceğimize daha iyi yaşanılır bir ülke bırakmak, daha iyi hizmet anlayışın çocuklarımızın mutlu olabileceği huzurlu bir şekilde yaşayabilecekleri sosyal toplumsal alanları sağlamak adına yapıyorum” dedi. Projelerini de kısa, orta ve uzun vadeli olarak hazırladıklarının altını çizen Onbaşılı, “Ülkemiz şu anda ekonomik bir sıkıntı içinde. Kısa vadeli olarak ilçemizde iş istihdam alanlarını çoğaltmak adına projemiz hazır. Orta vadede de Kartal’ın marka değerini artıracak, uzun vadede de çevre ilçelerimizin önüne Kartal’ın geçmesini sağlayacak yatırımları devreye alacağız. Kartal’ı 21. Yüz yılın kenti yapma adına çalışacağız” dedi.





ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ