Gazete Hakimiyet

Yolcu taşıdı, sorunları dinledi

Yolcu taşıdı, sorunları dinledi

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi taksi direksiyonuna geçti, yolcuların derdini dinledi. Kadem Ekşi’nin yolcularla sohbeti renkli görüntüler oluşturdu.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi taksi direksiyonuna geçti. Taksiye aldığı vatandaşlara sürpriz yapan Kadem Başkan, belediye hizmetlerinden günlük yaşama dair sohbet etti. Yolcu olarak aracına binen Maltepelilerle dertleşen Kadem Başkan, projelerini anlattı. Taksi direksiyonunda Kadem Ekşi’yi gören Maltepeliler şaşkınlığını gizleyemedi. Kadem Başkan’ın taksi direksiyonunda yolcularla sohbeti renkli görüntüler oluşturdu.

  Ailesi ile birlikte araca binen yolcuyla sohbet eden Kadem Başkan, “Taksici arkadaşların durağına uğradık. Arkadaşlar ‘Başkan bir al dediler taksiyi. Vatandaşı dinle bakalım’. Biz de direksiyon başına geçtik” İfadelerini kullandı.

  Kadem Ekşi, Maltepe’de hizmetlerden memnun kalmadıkları için çevresindeki insanların oy kullanmayacağını söyleyen bir kadın yolcuya ise, “O işi bitiriyoruz yenge, sakın umutsuzluğa kapılmasınlar. Herkes sandıklara. Maltepe’de bir değişim istiyor vatandaş. 15 yıldır Maltepe’de hizmetler dip noktada. İnşallah eksik gediği tamamlar, eşininiz çocuğunuzu sizin hayatını kolaylaştıracak  projelerle bu işleri toparlarız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ