Gazete Hakimiyet

Uzmanlar uyardı

Uzmanlar uyardı

İstanbul, geçtiğimiz hafta yapılan uyarıların ardından kar yağışıyla karşılaştı. Özellikle şehrin yüksek kesimlerinde yoğun bir kar yağışı görüldü. Ancak İstanbul’a beklenen büyük kar yağışı henüz gerçekleşmedi. Uzmanlar, İstanbul’u beyaza bürüyecek kar yağışının henüz gelmediği konusunda uyarıyor.

Meteoroloji uzmanları, İstanbul’da yoğun kar yağışının başlayacağı tarihin henüz gelmediğini belirtiyor. İstanbul ve diğer birçok il, Ocak ayının 3. haftasında gerçek bir kar fırtınasıyla karşılaşacak. 21 Ocak gece yarısından itibaren hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte İstanbul’da kar yağışı başlayacak. Bu dondurucu soğuklar, İstanbullular için zorlu bir dönemi beraberinde getirecek.

22 OCAK’A HAZIRLANIN

Meteoroloji, İstanbul’da kar yağışının etkili olacağı bir sonraki tarihi 22 Ocak olarak açıkladı. Kar yağışı, Marmara Bölgesi, Karadeniz ve doğu illerinde de etkili olacak.

HAVA SICAKLIĞI 7 DERECE DÜŞECEK

Bu hafta İstanbul’da hava çok soğuk olmasa da kapalı ve boğucu geçecek. Pazar günü hava parçalı bulutlu olacak ve en yüksek sıcaklık 7 derece olacak. Pazartesi günü rüzgarlı bir hava bekleniyor ve en yüksek sıcaklık 12 derece olacak. Salı günü hava yağışlı olacak ve sıcaklık 14 dereceye ulaşacak. Çarşamba günü kapalı bir hava hakim olacak ve sıcaklık 11 derece olacak. Perşembe günü ise sıcaklık 15 dereceye kadar çıkacak, ancak hava yine kapalı olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ