Gazete Hakimiyet

ÖYLE SÖZ SÖYLEDİ Kİ…

ÖYLE SÖZ SÖYLEDİ Kİ…

Kısa adı ÇEKSED olan Çağdaş Edebiyat Kültür Sanat Eğitim Derneği’nin düzenlediği basın toplantısında başkan İsmail Üstündağ’ın konuşması sırasında büyük bir rezalet yaşandı. 2014 yılında kurulan ve varlığından 120 civarındaki üyesinden başka kimsenin haberi olmayan ÇEKSED isimli derneğin başkanı İsmail Üstündağ ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini kamuoyuna tanıtmak amacıyla basın toplantısı düzenledi.     
SKANDAL SÖZLER
Yaptıkları organizasyonları vatandaşlara duyuramadıklarını ve ilgi göremediklerini dile getiren ÇEKSED isimli sözde derneğin başkanı İsmail Üstündağ ve yönetimi kendi beceriksizliklerinin üzerini yerel gazetelere çamur atmakla kapatmak istedi. Ancak dernek başkanı Üstündağ beklemediği bir tepkiyle şaşkına döndü. Konuşmasında ilçe kaymakamı Abdullah Demir’e de göz dağı veren Üstündağ büyük bir skandala imza attı. Faaliyet ve etkinliklerini Kartal halkına duyurulması için yerel gazetelerden yardım isteyen ve yazı yazmaları için sayfa isteyen başkan İsmail Üstündağ, bunun karşılığında yerel gazetelerin içeriklerine destek vereceklerini vurgulayarak, “Yerel gazeteyi eline aldığında okumayıp K……’nın altına koyan değil, gazeteyi okuyan insanlar yetiştireceğiz”dedi.
NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI
Konuşması sırasında kendini kaybeden ve ayağa kalkarak elindeki basın bülteniyle bu hareketini tekrarlayan Üstündağ gazetecilerin tepkileriyle karşılaştı. Gazetecilerin tepkileri karşısında neye uğradığını şaşıran derneğin başkanı Üstündağ’ın şaşkın bakışları arasında gazeteciler salonu terk etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ