Gazete Hakimiyet

Sezon 4 Eylül’de başlıyor

Sezon 4 Eylül’de başlıyor

3. lig 2. gurupta mücadele edecek olan Kartal Bulvarspor yeni sezona start verdi. 2022-02023 sezonu hazırlıklarına başlayan Kırmızı Beyazlı ekip Aydos Ormanlarında antreman gerçekleştirdi.
Bölgesel Amatör Küme’de tarih yazarak şampiyon olan ve 3.ligde Kartal’ı temsil edecek olan Bulvarspor sezona iddialı hazırlanıyor. 4 Eylül’de deplasmanda oynanılacak olan Ayvalık Belediyespor karşılaşması ile start alacak yeni sezon için bir taraftan transfer çalışmalarını sürdüren Kartal Bulvarspor diğer taraftan ise sezon hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. İç transferde şampiyonluğa imza atan 12 futbolcusuyla yeniden anlaşma sağlayan Kırmızı Beyazlılar, dış transferde de tanınmış bir çok futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

İLK HAZIRLIK MAÇI
27 Temmuz’da Kartepe’de 2.lig ekiplerinden Karacabey ile ilk hazırlık maçını yapacak olan Kırmızı Beyazlılar, Teknik Direktör Atakan Doç. Dr. Atakan Çağlayan yönetiminde Aydos Ormanlarında antreman gerçekleştirdi. Takımın tam kadro olarak katıldığı idman kros ile başlarken, futbolcuların ortaya koydukları performans ile yüzleri güldürüyor. Teknik Direktör Doç. Dr. Atakan Çağlayan, önümüzdeki günlerde Afyon’da kampa gireceklerini belirterek “Ligin yeni ekibiyiz. Kartal Bulvarspor hedefi olan bir takımdır. Takım olarak yeni sezona programlı bir şekilde hazırlanıyoruz. Genel Dayanıklılık çalışmaları yapıyoruz. Sahamızda çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Teknik, yaralanmaları önleyici, genel kuvvet çalışmalarının yanısıra dar alan oyunları ve taktiksel çalışmalarla sezona hazırlanıyoruz. Afyon kampında bol bol hazırlık maçları yaparak takımımızın iskeletini oluşturacağız. Bunun içinde maç performanslarına ağırlık vereceğiz”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ