Gazete Hakimiyet

Kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı

Kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti döneminde yapılan hizmetleri bir dakika da saymaya çalışmaya devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yuva kuran bir lider olduğunu belirterek 7 milyon 200 bin konut projesi gerçekleştirildiğini dile getirdi.
Daha önce partisinin ülkeye kazandırdığı farklı alanlardaki yatırımları bir dakika içinde sayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme taşıdı.
“ERDOĞAN YUVA KURAN LİDERLİR”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstiklal Marşının başladığı sözleri anımsatarak, bahsedilen ocağın ev ve yuva olduğuna dikkat çekti. Eve yapılan yatırımların, milli ödevleri olduğunu kaydeden Yazıcı, “Kentsel dönüşüm, engellemelere rağmen olmazsa olmazımızdır. Milyonlarca vatandaşımız deprem güvenli evlerinde yaşıyor; milyonlarcası da gün sayıyor. 22 yılda yapılan ev ve kentsel dönüşüm projelerini saymaya çalışalım. Saymakla Bitmeyen milyonlarca ev, ocak. Millet için ev bahis konusu olduğunda. Erdoğan gibisi yok, TOKİ  1 Milyon 170 Bin ev yaptı. Kredi, Kira ve tüm muhafiyetlerle 3 milyon 200 bin kentsel dönüşüm yapıldı. Erdoğan dönemde, en az Kılıçdaroğlu’nun video çektiği evi kadar güzel, o mutfak kadar özel milyonlarca tüten ev, ocak yaptı. Şimdi 81 il 922 ilçede, devam eden 250 Bin konut. İlk evim, ilk iş yerim, 500 bin sosyal konut, 50 bin iş yeri, deprem bölgesi 11 ilde 650.000 konut yapılıyor. Toplamda 7 milyon 200 bin konut projesi. Yaptıkları yapacağının teminatıdır. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, yuva kuran liderdir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ