Gazete Hakimiyet

Uzun yıllar Kartal Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü yapan ve üç ay önce Ruhsat Müdürlüğüne atanan Hüseyin Caner Güler, yaşamını yitirdi. Güler’in ani ölümü Kartal Belediyesi olmak üzere ilçe de büyün üzüntüye neden oldu.
Hüseyin Caner Güler, bir süredir yakalandığı hastalık nedeniyle Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görüyordu. Son bir kaç gündürde yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Güler, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
BAŞKANI YIKAN HABER
Kartal Belediyesi’nin sevilen personellerinden Hüseyin Caner Güler’in ani ölüm haberi üzerine Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’de şok yaşadı. Katıldığı Bulvarspor’un iftar yemeğinde personelinin ölüm haberini alan Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Güler’in ölüm haberini alan arkadaşları, yakınları ve komşuları da hastane akın ettiler. Yoğun Bakın ünitesinden hastane morguna alınan Güler’in cenazesi daha sonra Kartal Cemevine getirildi. Şehir Hastanesine AK Parti Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya’ya gelerek yakınlarına başsağlığı diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ