Gazete Hakimiyet

Yaklaşık 4 yıldır CHP İlçe Başkanlığını yürüten CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, 2023 yılında yapılacak olan seçimler öncesinde görevinden istifa etti. Bu arada parti üyelerinden Gül Altınöz’ün sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım ise Kartal siyasetine bomba gibi düşerken, CHP ilçe örgütünü karıştırdı.  
CHP Genel Merkezi bir süre önce genelge yayınlayarak 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen yöneticilerin 26 Aralık’a kadar istifa etmelerini istemişti. İstifalarla boşalan yerleri bir an önce tamamlamak için bu kararın alınmasının ardından CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah son günde istifasını verdi. Argunşah’ın birinci bölgeden milletvekili aday adayı olacağı ifade edildi.
Bu arada CHP’nin Kartal İlçe Başkanı kim olacağı ise merak ediliyor.
BELEDİYE BAŞKANINA BAYRAK
Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Efendi Argunşah’ın ilçe başkanlığı için ilçe sekreteri Mert Polat’ı işaret ettikleri biliniyor. Özellikle Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığını çok istediği Mert Polat’ın bir süre önce görev yaptığı belediyeden istifa ettiği öğrenildi. Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e bayrak açan bazı ilçe yöneticilerinin Mert Polat’ın ilçe başkanlığına sıcak bakmadıkları dile getiriliyor.
BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
Bu arada parti üyelerinden Gül Altınöz isimli bir bayanın son iki gündür sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ise hem CHP ilçe örgütüne hem de Belediye cephesine bomba gibi düştü. Aynı zamanda Belediye’de çalışan Gül Altınöz, paylaşımlarında ilçe yöneticilerinin işaret edilerek seçildiklerini vurgulayarak, oturdukları koltundan gideceklerini öne sürdü. Yapılan paylaşımın Mert Polat’ın hedef alındığı iddia edilirken, Gül Altınöz’ün sol düşünce ve davranışın emeği savunduğunu, bankamatiği değil paylaşımı ise Kartal Belediyesi’nde işe gelmeden maaş alanların olduğunu gündeme getirdi. Yapılan bazı paylaşımlar ise şöyle;
-Sahtekarlığın evrensel düzeyde egemen olduğu dönemlerde, gerçeği söylemek devrimci bir eylemdir.
-İşaret edildiğiniz için seçildiğinizi unuttuğunuz o koltuklardan gideceksiniz, ya doğru insanlar tarafından yada sizden daha uyanıklar tarafından. Nereye kadar merakla bekliyorum. -Sol düşünce ve davranış emeği savunur, bankamatiği değil, bir düşün istersen. Sen şirinleri oynadığını sanırsın, izlerken herkes seni gargamel görür kaçamazsın”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ