Gazete Hakimiyet

Ortak akılla yönetim sözü

Ortak akılla yönetim sözü

Adalar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan CHP’li Hıdır Ünal, planlarını ve hedeflerini gazetemize anlattı. Adalar’ın sadece bir ilçeden ibaret olmadığını ve tarihte derin anlamlar taşıdığını ifade eden Ünal, Adalar’ın dünyanın mozaiği olduğunu kaydetti.
  İki dönem Faytoncular Odası Başkanlığı ve bir dönem de CHP İlçe yönetiminde görev alan iş insanı Hıdır Ünal CHP’den Adalar Belediye Başkan aday adayı oldu.  Tarihi bir kararla alınan uygulama ile faytonların kaldırılmasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iyi bir diyalog süreci yürüten Hıdır Ünal, ortak akılla ilçeyi yöneteceklerini ifade etti.
Adalar’a hizmet etmek istediğini kaydeden Ünal, “Ortak akılla ve kamucu bir yapıyı kazandıracağımız Adalar Belediyesi’ni ilçe halkımızla birlikte yöneteceğiz. Adalar’ın belli başlı ama yıllardır, çözülemeyen kangrene dönüşen sorunları var. Bu sorunların içinde ancak ortak akılla çıkabileceğimize inanıyorum”
Adalar’ın turizm bölgesi olması nedeniyle dünyanın gözbebeği konumunda olduğunu dile getiren Ünal, gerek merkezi iktidar gerekse İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışarak, ilçenin turizm gelirinden daha fazla gelir elde etmesi için çalışmalar yürüteceklerini sözlerine ekleyerek “Katılımcı belediyecilikle gerek insan unsuru, gerek belediye olanaklarını da gözeterek kaynak sorunu çekmeden her türlü projenin üretilip uygulamaya konulmasını sağlayacağız. Adalar’ı her alanda kalkındıracak projelerimiz hazır. Adalar’ın her karışını kucaklayacağız. Adalar’ın her mahallesini gülen yüzler odağı haline dönüştüreceğiz. Ben ve ekibimin sevdası olan Adalar’ın tarihi mimarisi korunarak, gelecek nesillere miras bırakılmasını sağlayacağız. Tarih, kültür, sanat, eğitim, çevre, doğa, sokak hayvanları ve tarım gibi konularda yetkin kadro ile çalışıp çağdaş bir yönetim anlayışı benimseyerek tüm projelerimizi yaşama geçireceğiz” dedi.
Yerel yönetimlerin varlık nedeninin halkın ortak gereksinimlerinin karşılanması olduğunu ifade eden Ünal, “Halkçı ve toplumcu bir anlayışla hareket edilerek Adalar’ın her kesimine adil ve etkili bir şekilde hizmet sunma sözü veriyorum. Birlikte çalışarak, daha güzel yarınlar için bir adım atacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ