Gazete Hakimiyet

SPOR KULÜPLERİ BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Cumhur ittifakı Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, ilçede bulunan spor kulübü yöneticileri ile bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’nun da katıldığı toplantıda konuşan Ekşi, Başıbüyük stadının Başıbüyük halkının olduğunu kaydetti.
Spor kulübü yöneticilerinin sorunlarını dile getirdiği toplantıda konuşan Cumhur ittifakı Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, kulüplerin içinde bulundukları sorunları mazbatalarını alır almaz çözmeye başlayacaklarını dile getirdi. Amatörspor kulüplerini destek vereceklerini ve haklı beklentilerini karşılayacaklarının altını çizen Ekşi,  Maltepespor’un son günlerde gündemden düşmeyen stad problemine de neşter vuracaklarının altını çizdi. Kendilerinin Maltepe’nin sorunlarının tam kalbinde bulunduklarına dikkat çeken Ekşi, Başıbüyük stadının da başıbüyük halkının olacağının sözünü vererek, tesis sayılarının da hızlı şekilde artırılacağının müjdesini verdi. AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya’nın da katıldığı toplantı da konuşan
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ise, sporun birleştirici bir güç olduğuna dikkat çekerek “Kötü alışkanlıklardan gençlerimizi korumak, kurtarmak için spora teşvik etmeliyiz. Spor yapan gençlerimizi adeta çevrelerine ışık saçmaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerimizin yaptığı bütün faaliyetlerin yanındayız ve destek vermekteyiz. Türkiye genelinde 10 binin üzerinde spor merkezimiz var. Türkiye’nin dört bir tarafında yeni tesislerin yapımları devam ediyor. Yeni dönemde de bütün gücümüzü hem İstanbul başta olmak üzere bütün illerde bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz.650 bin nüfuslu Maltepe de de  çok güzel işlere imza atılacaktır” dedi.

ESNAFLARDAN TAM DESTEK
Cumhur ittifakı adayı Kadem Ekşi beraberinde partililer ile birlikte ilçede esnaf ziyaretinde de bulundu. Bağlarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yürüyüş yapan Ekşi, esnaf ziyaretinde bulunurken vatandaşların da sorunlarını dinledi.  Kendisini sevgi gösterileri ile karşılayan ilçe halkına projelerini anlatan Ekşi, özellikle ilçeyi depreme hazırlıklı bir hale getirmek üzere çalışmalar gerçekleştireceklerini dile getirerek, “Göreve gelir gelmez hiç vakit kaybetmeden hemen kolları sıvayacağız. Yer altı otoparkları ile trafik sorununu çözeceğiz. E-5 Karayolu’nun kuzeyinde yeni Botanik Park’ıyla Maltepemizi cazibe merkezine dönüştüreceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ