Gazete Hakimiyet

Kartal’a deneyimli aday adayı

Kartal’a deneyimli aday adayı

Samandıra, Kartal ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinin de içinde bulunduğu bir çok kamu ve özel kurumda 30 yıldır görev alan Murat Büyükçe Kartal belediye başkan aday adayı oldu. Başvurusunu yaptıktan sonra Kartal’ın sokaklarını gezerek sorunları yerinde tespit eden Büyükçe, şehrin yöneticisinin hayatın ve hareketin kaynağı olduğunu söyledi.


Deneyimli kadrolar ile Kartalı ruhuna uygun yönetmek için aday adayı olduğunu söyleyen AK Partili Belediye Başkan aday adayı Murat Büyükçe, ilçeye hayat ve hareket kazandırmak, iyi yönetim sergileyerek toplumun yararını gözeteceğinin altını çizdi. Aday olup seçimleri kazanması halinde, kendilerinin değil, halkın taleplerine uygun hizmet verileceğini dile getiren Büyükçe, öncelikle turizm sektöründen Kartal’ın hak ettiğini alabilmesi için çok iyi bir şekilde tanıtımının yapılacağını söyledi.  Kartal’ı modern yaşanılır ve tüm ihtiyaçların giderildiği bir merkez haline getireceklerini ifade eden Büyükçe, “Kartal’ın asil sahibi Kartallılardır. Hep birlikte istişare belediyeciliğini hakim kılarak, hiçbir toplum arasında ayrımcılık yapmayacağız” dedi.


Halk meclislerini yeniden Kartal’a kazandıracaklarının altını çizen Murat Büyükçe, adalet, şeffaflık, katılımcılık anlayışının hakim olduğu belediye yönetiminin Kartallıların hizmetinde olacağını vurgulayarak, yüreklere dokunup , ilçe halkının yaşam refahlarını yükseltecek çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti. Sorunlara sorunla değil, çözüm odaklı yaklaşarak hiçbir kimsenin mağdur edilmeyeceğini de sözlerine ekleyen AK Parti Kartal Belediye Başkan aday adayı Murat Büyükçe, “Sağa, sola bakmadan, yalpalamadan, eğilmeden, daima doğru istikamette Kartal halkı ve teşkilatımızla ile yol yürüyeceğiz. AK Parti belediyeciliğinde Kartalımız mega Projelerimizle İstanbul’un parlayan yıldızı olacaktır. Öncelikle Belediye binasının 4. katını tamamen halka açacağız. Belediye Başkanının makamı halkın arası olacaktır” diye konuştu.



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ