Gazete Hakimiyet

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ADALAR

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ADALAR

AK Parti Adalar Be lediye Başkan adayı Uğur Sina Şen, seçim çalışmalarını gündüz esnaf gezileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek, akşamları ise evlere misafir olarak gerçekleştirecekleri hizmetleri anlatarak sürdürüyor. Durmadan, yorulmadan Adalar için çalışacaklarını kaydeden Şen, ilçenin kronikleşmiş sorunlarına neşter vuracaklarını vurguladı. 

“BAHANE ÜRETEN DEĞİL; ÜRETEN BELEDİYE”
İlçe başkanlığı döneminde Adalar’a kazandırdığı yapımı devam eden ve ilçede bir ilk olan Anaokulu ile  Kınalıada Sağlık Ocağı, Hüseyin Rahmi Gürpınar Müze eviyle  Büyükada 125. Yıl Atatürk İlköğretim Okulunda incelemelerde bulunan AK Parti adayı Uğur Sina Şen, gece gündüz çalışacaklarını kaydetti. Bahane değil, çözüm odaklı ve üreten bir yönetim anlayışını Adalara kazandıracaklarını belirten Şen, barışın, huzurun, kardeşliğin ve istikrarın sürdüğü bir Adalar için Adalar halkından destek istediğini vurguladı. Ayırmadan, ayrışmadan 7’den 77 ye, kimsenin siyasi görüşüne bakmadan yol alacaklarının da altını çizen Şen, “İnşallah 31 Mart’tan sonra üretken belediyeciliğin nasıl olması gerektiğini tüm Adalılar görecektir. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Kibirden uzak, sadece Adalar için çalışmaya odaklanmış bir idare anlayışına sahibiz. Sizlere güveniyoruz. Hep birlikte çok güzel işlere imza atacağız” dedi.
“YARINLAR BİZİM, BAŞARACAĞIZ”
Adaların içinde bulunduğu konum nedeniyle dünyada parmakla gösterilen bir yer olduğunu ve bu özelliğini de ilçenin doğal yapısını bozmadan, halkın talepleri doğrultusunda zirveye çıkartacaklarını söyleyen Şen, “5 yıllık ikballerle değil, Adalar’ın çok daha uzun yıllarını emin adımlarla planlayarak evlatlarımıza muazzam bir kent bırakacağız. Durmadan çalışacağız; yarınlar elbet bizimdir. Başaracağız ve hep birlikte kazanacağız. 31 Mart tan sonra tüm mahallelerimizin eksikliklerini hızlı bir şekilde gidereceğiz. Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin taleplerini dinleyerek ortak akılla hareket edilerek kronikleşmiş ama şimdiye kadar çözülemeyen sorunlara neşter vuracağız” dedi.

“DERDİMİZ KOLTUK DEĞİL; HİZMET”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’a da destek ve oy isteyen Şen, hizmet üretmeye devam edeceklerini vurgulayarak, dertlerinin koltuk değil, Adalar’a hizmet olduğunu hatırlattı. Adalar’a yakışan hizmetlerle gerçek belediyeciliği ortaya koyacaklarını ifade eden Şen, “Yetki verilmesi halinde beni koltukta bulamazsınız. Beni bulacağınız yer hizmetin başıdır. Sokakta saha belediyeciliği yapan birebir halkla temas eden, arazide problemi tespit eden ve çözümü üreten bir belediye gelecek. 1 Nisan’da 7/24 belediyecilik anlayışı başlıyor. Artık ilçemizde hızlı şekilde 5 yılda tüm problemleri çözerek, tüm ihtiyaçları karşılayarak Adalar’da artık ihya dönemini başlatmak istiyoruz. Bana yorulmak yakışmaz. Biz yorulduk demeyeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ