Gazete Hakimiyet

“HAYAL PEŞİNDE KOŞMAYACAĞIZ”

“HAYAL PEŞİNDE KOŞMAYACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe Belediye Başkan aday adayı Dr. Şenol Karasu, ayağı yere basan projeleri ile Maltepe’yi yönetmeye aday olduğunu söyledi. Basın toplantısı düzenleyen Karasu, ilçede büyük kaoslara neden olan Cemevi sorununu da ortadan kaldıracağını kaydetti.
Görev yaptığı Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünden istifa ederek CHP’den Maltepe Belediye Başkan aday adayı olan Dr. Şenol Karasu, projelerini açıkladı. Dr. Karasu, kendisinin Maltepe’nin çocuğu olduğunu vurgulayarak destek istedi. Yıllardır Maltepe’ye kendi alanında hizmet verdiğini ve Belediye Tıp Merkezi’ni ilçeye kazandırdığını kaydeden Karasu, devletin hasta garantili şehir hastaneleri açarak, milletin arazilerinin peşkeş çekildiğini ifade etti.
MALTEPE’DE ORTAK AKIL
Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi ve seçilmesi halinde Maltepe’yi ortak akılla yönetecekleini vurgulayan Dr. Şenol Karasu,doğa, çevreyi unutmadan ve hayali değil, ayakları yere basan projeler gerçekleştireceklerini söyledi. İnsanların İstanbul’da tutunabilmeleri ve hayatlarını kolaylaştıracakları projeleri olduğuna dikkat çeken Karasu, “Maltepe Belediyesi’nde halkı düşünen bir yapıyı kazandıracağız. Hobi bahçeleri, danışma meclisleri, kadınlarımıza yönelik hukuk büroları, gençlerin uyuşturucu madde bağımlılığından uzak durmalarına yönelik bilim merkezlerimiz gibi ciddi yatırımlarımız olacak” dedi. Kendisini halkın çocuğu olarak tanımlayan Karasu, “Ortak akıl ile yönetilecek olan belediye de asla güç zehirlenmesi yaşamayacağım.Hayali projeler ile Maltepe halkını kandıran bir isim olmayacağım. Kural, ahlak dışına çıkmadan hizmet vereceğim” dedi. Konuşmasında Maltepe Belediyesi ise Cemevi arasında yaşanılan sorunlara da değinen Dr. Karasu, “Cemevi sorununu ortadan kaldırarak, orayı asli sahiplerine teslim edeceğim. Vakıfı hemen fesederek, kimsenin inançlarıyla oynanmasına izim vermeyeceğim. Ortada bulunan sözleşmeyi fes edeceğim. Her kes inanç özgürlüğünü yaşayacak” dedi.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ