Gazete Hakimiyet

Aday adaylığı ilçeyi heyecanlandırdı

Aday adaylığı ilçeyi heyecanlandırdı

AK Partinin kuruluşundan beri belde başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği, ilçe başkanlığı görevlerinde bulunan Servet Günay, önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Belediye Başkan aday adayı oldu. İlçe Başkanlığı görevinde koltuğunu Erhan Sarıdede’ye bırakan Günay, yaptığı açıklama da, AK parti’nin hizmet bayrağını bir adım daha öne çıkarmak için yola Belediye Başkanlığına talip olduğunu kaydetti.
Hasan DEMİR
Siyasi yaşamına Refah Partisinde başlayan ve kurulmasıyla birlikte AK Parti’ye geçerek Güzeltepe Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, belde başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği, Kocaeli İl İstişare Kurulu Üyeliği yaptıktan sonra, 2019 yılından bu yana Çayırova İlçe Başkanlığını yürüten Servet Günay Belediye Başkan aday adayı oldu. 33 yıldır Çayırova’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Servet Günay, AK Partinin kurulmasıyla birlikte Çayırova’nın da kaderinin değiştiğini söyleyerek, “Şimdiye kadar ilçe halkımızla birlikte yol yürüdük. Karşılıklı olarak bir birimizi mahçup etmedik. Bundan sonra da etmeyeceğimize eminim” dedi.

İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Çayırova Belediye Başkan aday adayı olarak yola çıkan iş adamı Servet Günay, gazetemize açıklamalarda bulundu. Gönül belediyeciliğini bir üst seviyeye çıkarmak için Belediye Başkanlığına talep açtığının altını çizen Günay, “Partimin bana görev vermesi halinde, bulunduğu lokasyon nedeniyle önemli bir yere sahip olan ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız” diye konuştu.
ÇAYIROVA’NIN KADERİ DEĞİŞTİ
Gerek il Genel Meclis Üyeliği, gerekse İlçe Başkanlığı döneminde Çayırova’ya önemli hizmetlerin ve yatırımların getirildiğini vurgulayan Günay, partilerinin kurulmasıyla birlikte hem ülke genelinde hem de ilçe ölçeğinde 2002’den bu yana çok ciddi bir gelişim ve ivme kazandırdıklarını vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, liderliğinde, 2023, 2053, 2071 hedefleri doğrultusunda Çayırova’yı Türkiye Yüzyılına hazırlayarak geleceğe taşıdıklarını dile getiren Günay, “İlçemizin alt ve üst yapıları yenilendi. Daha çağdaş, modern ve yaşanılır bir kent haline dönüştürüldü. Sanayi kenti olan ilçemize yapılan teknolojik yatırımlar ile istihdamlar artırıldı. Bunun yanında ekonomik, sportif, kültürel, kalkınma alanlarında ciddi yatırımlar geldi. Gönül Belediyeciliği ile birlikte, Partimizin ortaya koyduğu ve Çayırova’yı taşıdığı nokta bugün partili, partisiz herkes yakından biliyor ve takdir ediliyor” dedi.

VATANDAŞLA İSTİŞARE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK kadroların, Çayırova’ya yaptığı her yatırımı vatandaş ile istişareler sonucunda yapıldığının altını çizen Günay, “100 yılda yapılamayan hizmetleri hem ülkemize, hem de ilçemize kazandırdık. Türkiye’nin ufkunu açacak yatırımlardan partimiz döneminde ilçemizde hakkını aldı. Halkımıza rağmen bir şeyin yapılamayacağını çok iyi biliyoruz. Partimiz Çayırova halkını, halkımızda partimizi şimdiye kadar mahçup etmedi. Hep birlikte hareket ettik. Bu işbirliğimiz bundan sonraki süreçte de devam edecektir” dedi. Çayırova’yı bugüne taşıyan AK Parti kadrolarına da teşekkür eden Günay, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, il, ilçe başkanlarımıza, teşkilatımıza, belediye başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BU MARATON HİZMET YARIŞIDIR
Aday adaylığı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Günay, Çayırova’nın halen AK Parti tarafından yönetildiğini de belirterek, “Partimiz hizmet ve insan odaklı olarak çalışmaktadır. Parti içindeki aday adaylık süreci hizmet maratonu bir adım ileriye taşımak için yapılan bir hizmet yarışıdır. Halkımızın partimize, partimizin de bize yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde yatırım, hizmete dönüştürmeye gayret ettik. Bundan sonra da Belediye Başkanı olarak taşımaya devam etme kararımdan dolayı Çayırova’ya hizmet için yola çıktım.  Mevcut Belediyemiz AK Parti ile yönetiliyor. Mevcut belediye başkanımız da başarılı bir şekilde görevini yapıyor, ama biz daha iyisini hatta en iyisini yapmak için bu yola çıkıyoruz. Çayırova’nın her sokağını gezerek yakından biliyorum. Partim uygun görür Belediye Başkan adayı yapar ve halkımızın da takdirleriyle seçilmemiz halinde Çayırova’mıza hizmet etmek için hazırım. İlçemizi yarınlara taşıyacak projelerimiz hazır” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ