Gazete Hakimiyet

Seçim öncesi çözülmeler başladı

Seçim öncesi çözülmeler başladı

27 Kasım’da yapılan ve Avukat İbrahim Ateş’in kazanmasıyla sonuçlanan ilçe kongresinden sonra İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatında kaynayan kazan bir türlü soğutulamadı.
Avukat İbrahim Ateş’in başkanlık koltuğuna oturmasının hemen ardından yaptığı birlik ve beraberlik çağrılarına rağmen, bu yıl yapılacak olan seçimler öncesinde sular durulmak bilmiyor. Huzursuzluğun sınırları aştığı İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatında istifalar başladı.
EMEĞE SAYGILARI YOK
İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatında 5 yıldır çeşitli görevlerde bulunan ve en çok üye kazandıran isimlerin başında gelen Orhan Maraba istifa etti. Maraba’nın ayrılması İYİ Parti içine bomba gibi düşerken, yaşanılan süreçte istifaların ise ardı ardına geleceği dile getiriliyor. İstifası ise ilgili zehir zemberek suçlamalarda bulunan Maraba, “Beş yıl emek verdiğim, İYİ PARTİ’ de hiç bir menfaat beklemeden karşılıksız olarak ülke ve millet menfaati için, soğuk sıcak yağmur fırtına demeden koşturarak mücadele verdim. Emeğe saygısı olmayana benim saygım hiç olmaz”dedi.

YALAN VAATLER VERİLDİ
İstifasını veren ilçe eski yöneticilerinden Orhan Maraba, “Onca mücadeleyi yok sayan, partinin yolunu bilmeyen üç günlük adamları yönetim kurulu üyesi yapıldı. Biraz daha öteye gideyim, ilçe divanına alındılar. İnsanlara yalan vaatler verip kandırıldı” dedi. İYİ Parti Kartal ilçe teşkilatında ayak oyunları oynandığını vurgulayan Maraba, “Bunca ayak oyunlarını yapmamış gibi insanların yüzüne pişkin pişkin bakarak delikanlı siyaseti yapıyormuş edaları takınmak benim kanıma dokunmuştur. Bu kadar çirkin ve olumsuzlukları yukarının bilgisi dahilinde yapılmış olması, benim İYİ Partide olamayacağımı misyonumu tamamladığımı düşünerekten istifa ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ