Gazete Hakimiyet

PARTİLİLERLE BULUŞTU

PARTİLİLERLE BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Cumhur ittifakının Kartal belediye başkan adayı gösterilen Mimar Hüseyin Karakaya, partililer tarafından ilçe binasında çiçeklerle karşılandı.

“KARTAL KARAKAYA’YA SAHİP ÇIKMALI”
Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısının ardından AK Parti İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, MHP ilçe Başkanı Zübeyir Kurt ile birlikte geldiği ilçe binasında konuşan başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya, konuşmasında yerel seçimlere mutlaka kazanacaklarını ifade ederek, mevcut CHP’li Belediye yönetimini eleştirdi. Toplantıda ilk konuşan MHP ilçe Başkanı Zübeyir Kurt, Cumhur ittifakı ortağı olarak ülkücü camiasıyla birlikte adaylarının seçimleri kazanabilmesi için tüm gayretleriyle sahada olacaklarını ifade etti.  AK Parti ilçe Başkanı Nimet Gündoğdu ise konuşmasında Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Mimar Hüseyin Karakaya’nın kendilerine Cumhurbaşkanının emaneti olduğunu söyledi.  AK kadrolarla Kartalın ve Kartallıların içinde bulunduğu makus talihini değiştirmek için çalışacaklarını kaydeden Gündoğdu, “CHP Kartal’ı üç dönemdir yönetmeye gayret etti. Ama başarılı olamadılar. Genç bir belediye başkanı geldi Kartal’ı hizmet eder noktasındaki düşünceleri ne yazık ki; boşa çıkardı. Artık bundan sonra Kartal’ın mimarı var. Tüm Kartallılara sesleniyorum. Siyasi parti gözetmeksizin, çocuklarımızın, kadınlarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızı düşünüyorsanız büyük ailemiz Kartal için Mimar Hüseyin Karakaya’yı tercih edin” dedi.

“DERDİMİZ KARTAL”
Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya ise, CHP’li Belediye yönetimini topa tuttuğu konuşmasında AK parti ve Cumhur ittifakı olarak tüm insanlığın, Kartallıların umudu olduklarını vurguladı. Kartal’ın hak ettiği yerde olmadığını dile getiren ve 1994 yılı öncesindeki İstanbul’un, Kartal’ın durumunu hatırlatan Karakaya, bir dönem ticaretin, insanlığın ve siyasetin merkezi konumundaki Kartal’ın içinden çıkan 5 ilçenin kendilerini geride bıraktığını söyledi. Kartal’ın en büyük değerlerinden olan Kartalspor’un CHP’li Belediye tarafından yok edildiğinin altını çizen Karakaya,  özellikle deprem konusunda ciddi çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydetti. Depremin değil, çürük binaların öldürdüğüne dikkat çeken AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya, “Kartalda gerçekleştireceğimiz yerinde dönüşüm projeleriyle rahat ve huzur içinde yaşamanın ortamını sağlayacağız” dedi. Kartal’da ve İstanbul’da yapılan bir çok projede kendisinin imzasının da bulunduğunu belirten Karakaya, “İBB’nin bizde olduğu dönemde Kadıköy’den Pendik’e kadar havaray yapmak için proje hazırladık. Yine Kartal’dan Uğur Mumcu Mahallesine kadar havaray projemiz hazır. Bizim projelendirdiğimiz yatırımları bunlar hayal bile edemiyor. Biz yaparız. Bilgimiz, enerjimiz ve kararlılığımız var. Kartal’ı eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için Kartallıların oylarına talibiz. İlçede komşuluk ilişkilerini geliştireceğiz, gençlerimizin sosyal yaşam alanlarını genişleterek uzay üssü gibi yatırımlarımızla istihdam alanları yaratacağız. Bunların insanı düşünme ve hizmet gibi bir dertleri yok. 31 Mart Kartal’da AK Parti belediyeciliğinin başlayacağı gün olacaktır. Kartal hizmet görecektir. Her kesin gelmek istediği bir Kartal inşa edeceğiz. Aynı zamanda da Belediye’nin Kartal halkı ile nasıl yönetildiğini göstereceğiz. Ayrımcılık, ötekileştirme olmayacak. İşini yapan hiçbir Belediye çalışanına dokunmayacağız” dedi.



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ