Gazete Hakimiyet

Kurulduğu günden beri kamuoyunun büyük ilgisini çeken DEVA Partisi Kartal İlçe teşkilatı çalışmalarına hız verdi. İlter Ekmekcioğlu başkanlığındaki ilçe teşkilatı “tanışma” toplantılarına devam ediyor.
Mahalle muhtarlarına ziyaret eden ve Ramazan ayında da yaptıkları yardımlarla göz dolduran DEVA Partisi Kartal İlçe teşkilatı büyük ivme kazandı. Kartal’da bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, partilerinin politikalarını anlatan İlçe Başkanı Avukat İltan Ekmekçioğlu ve yönetimi vatandaşlardan ise büyük ilgi görüyorlar.
Son olarak Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin misafiri olan DEVA Partililer, üye yapım çalışmalarına da başladılar. Kartal halkına partilerine olan ilgiden dolayı teşekkür eden ilçe Başkanı Avukat İltan Ekmekçioğlu. “Kartal halkını demokrasi ve atılımla geleceğe taşıma arzusu ve azmimizle çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Sosyal adalet, adil hizmet,  depreme dayanıklı güvenli yaşam alanları, İstanbul’a yakışan ve turizmden payını alan yeni bir Kartal inşa etme hayalimiz var. Bu hedefimize yönelik alt planlarımız ve çalışma grubumuz hazırlanmış durumdadır. Sorunlara uzaktan değil, farklı açılardan bakarak çözümler bulma konusundaki tüm tarafların tecrübelerini değerlendirerek ortak akıl ile çözümler buluyoruz. Örneğin, mahalle muhtarlarımız ile mahalle bazında sorunları görüştük, çözümler için onların fikirlerini aldık. Toplumumuzun her bireyi bizim için çok önemlidir. DEVA partisi programıyla, tüzüğüyle, kurucularıyla, teşkilat yapısıyla Türkiye’nin tamamına hitap etmektedir. Partimizin temeli demokrasiye, şeffaflığa, liyakate, insan haklarına ve özgürlüğe dayanmaktadır. Çok geniş, kaliteli araştırmalar yaptırıyoruz. Türkiye mevcut partilerden umudunu kesmiştir. Türkiye’nin en önemli sorun alanları özgürlük, adalet ve ekonomi. Bizim bu konularda samimi bir şekilde çalışacağımıza seçmen inanıyor. Türkiye’nin kitlesel sorunlarını çözme kapasitemizi ve niyetimizi görüyorlar. Bu da partimiz için büyük bir avantajdır. Uygulama tecrübesi olan bir kadro ile yola çıktık. Bunu gören her seçmende bizi tercih edecektir”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ