Gazete Hakimiyet

Hizmetlerle yeni hikayeler yazılacak

Hizmetlerle yeni hikayeler yazılacak


AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, gerçekleştireceği projeler ile ilgili bilgi verdi. Seçimleri kazanması halinde 5 yılda Maltepe’yi 10 yıl ötesine taşıyacak projelerle, kentin güzelliklerini koruma ve değerlerine sahip çıkma sözü verdi.
600 KONUT YAPILACAK
Doğaya meydan okumadan Maltepe’ye eko sistemi inşa edeceklerini dile getiren AK Parti adayı Kadem Ekşi, kesinlikle yanlışın yanında olmayacaklarını söyledi. Halının altına itilen ve 15 yıllık CHP yönetiminde nadasa bırakılıp, kuraklığa terk edilen Maltepe’yi yeniden ayağa kaldıracaklarının altını çizen Ekşi, Ali Baransel Kışlası içinde mülkiyeti Belediye’ye ait olan 26 bin m2.’lik arsaya 600 adet depo konut inşa edeceklerini dile getirerek, evleri kentsel dönüşüme girecek olan vatandaşları burada konaklatacaklarını söyledi.  34 bin binanın yüzde 35’inin risk taşıdığının altını çizen Ekşi, plan süreci sona eren Gülsuyu, Gülensu bölgelerine de 10 yıldır tek bir çivi bile çakılmadığının altını çizdi. Maltepe’ye çocuk köyleri, botanik bahçeleri, Afet lojistik ve eğitim merkezi yapacaklarını söyleyen Ekşi, Süreyya Plajına da yeniden hayat vereceklerini belirterek, “Deniz ulaşımını daha etkin hale getireceğiz. Mesleki eğitimle iş istihdamlarının yanı sıra, 18 mahalleye prestij caddeleri ve buralarda kadın emeği çarşıları kuracağız. 9 olan kreş sayısını 6 ay içinde 18’e, gençlik merkezleri, balık pazarı, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi, spor kulüplerimizin sorunlarının çözülmesi, Süreyya paşa türbesinin tadilatı gerçekleştirilerek müze yapılması, Anadolu yakasının en büyük spor kompleksi, akıllı kavşaklar, yaşlı bakım evi, basın konağı, seyir tepelerini kazandıracağız. Ayrıca  inşaatlardan alınan otopark paralarını kendi amacında kullanarak, yeraltı otoparklarının yanı sıra MAKSEV’i yeniden açacağız” dedi.

MAPARK SOYGUNUNA SON
Maltepe’de MAPARK soygununa son vereceklerinin müjdesini de veren Ekşi, Maltepe merkezine yapılan tünelinde kulağı kesik olarak yapıldığını söyleyerek “Mühendislik hesaplaması yapılamadı. Trafiği rahatlatmak yerine, Cevizli’ye kadar trafik şişirildi. Bura da yaşanılacak olası bir kaza veya felaketlerde sürücülerin, yolcuların tahliyesi için hiçbir önlem alınmadı. İBB tarafından yaptırılan tünelin,  bilimle mühendislikle hiçbir alakası yoktur. At gözlüğü ile baktıkları belli oluyor” dedi.

HAYAL AVCILARI TASFİYE EDİLECEK
Maltepe’nin her sokağında hikayelerinin bulunduğunu dile getiren AK Parti Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi,  iş bilenin kılıç kuşanın diyerek “Biz vaat, algı operasyonları değil, eser belediyeciliğini ortaya koyacağız. 15 yıldır geriye saran Maltepemizi hızlı bir şekilde ayağa kaldırarak, tarihin sloganlarla değil, icraatlarla yazıldığını göstereceğiz. Maltepe halkının bizi tercih etmesi halinde 1 Nisandan itibaren kolları sıvayarak geleceğe miras bırakabileceğimiz Maltepe’nin temelini hızlı bir şekilde atacağız. Maltepe’de akıl tutulmasını ve manipülasyon algılarla şehir yönetimine son vereceğiz. Hayal tacirlerini 31 Martta sandığa gidecek olan Maltepe’liler tasfiye edecektir” diye konuştu.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ