Gazete Hakimiyet

Sıradaki gelsin

Sıradaki gelsin

4 Eylül’de başlayacak olan ve sezonun ilk maçında Ayvalık Belediyespor deplasmanına çıkacak olan kartal bulvarspor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor.  Sezon hazırlıklarının ikinci etabını Afyon’da girdiği kampla sürdüren Kırmızı Beyazlılar her gün temposu yüksek iki idmanla çalışmalarını devam ettiriyor.
Teknik Direktör Atakan Çağlayan, Afyon kampının takım açısından çok verimli geçtiğini dile getirerek, “Moral, motivasyon ve takım içindeki arkadaşlık, dostluk ve paşlaşma adına bu kampımız çok iyi oldu.  Çok iyi şartlarda, çok ağır bir antrenman programı uyguluyoruz. Deyimi yerindeyse, idmanlarda oyuncularımızın pestili çıkıyor. Fiziksel ve taktiksel olarak eksiklerimizi belirliyoruz.  Şimdiye kadar yaptığımız ve video kayıtlarını aldığımız maçlarımızı izliyor, hatalarımızı ortaya çıkararak giderme noktasında çalışmalar yapıyoruz”dedi.
KAYBETMEMEYİ ÖĞRENİYORLAR
“Sürekli söylüyorum. Biz Bölgesel Amatör Küme’den kaybetmemeyi öğrenerek şampiyon olup 3. lige çıktık. Hedefimiz yine kaybetmemekten ligi tamamlamak. Şimdi de aynı doğrultuda ilerliyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarını hep kazandık”
TAKIMDA ÖZGÜVEN
Takıma özgüven geldiğini dile getiren Bulvarspor’un teknik patronu Atakan Çağlayan, “Şimdiye kadar yaptığımız hazırlık maçlarında iki farklı takımla sahaya çıktık. Maç esnasında değişiklik yapmıyorduk. Artık takımın iskeleti yerine oturuyor. Bu nedenle oyun içinde değişikler yapıyoruz. Futbolcularımızın özgüvenleri yerine oturdu. Yedek kulübesinde oturanlarda dahil, her futbolcumuzun kadroda yer alabileceği bir takım yaratıyoruz. Hedefimiz lige galibiyetle başlamak ve Kartal’ı en iyi şekilde temsil etmektir”dedi.

KONYASPORU YENDİLER
Kartal Bulvarspor Afyon kampında 1922 Konyaspor ile hazırlık maçı yaptı. Kadroda bulunan futbolcuların hepsinin oynadığı karşılaşmaya Kırmızı Beyazlılar çok kötü başlamasına rağmen, maçın 5. dakikasında Gökhan ile 1-0 öne geçti. 15 Ağustosta Balıkesirspor ile hazırlık maçı yapacak olan Bulvarspor’un teknik patronu Atakan Çağlayan, ” 2. lig deneyimi olan takımla
oynadık. Oyuna kötü başlayan taraf olduk, ama hemen attığımız golle toparlandık. Elbette takıma yeni gelenler ve gidenler olacaktır. Eksiklerimizi ortaya çıkarıp transfer çalışmalarını bu yönde gerçekleştireceğiz” dedi. Bu arada yeni transferlerden Kıvanç Salihoğlu ile Afyon kampı sırasında karşılıklı görüşülerek sözleşmesi iptal edildi.

KAMPA ZİYARET
Bu arada Bulvarspor yöneticilerinden Murat Gülgırat, Güray Küçük ve Seçkin Özbay’da Afyona giderek takımı kampta ziyaret edip 1922 Konyaspor maçını tribünden izlediler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ