Gazete Hakimiyet

AKEL SİTESİ’NDEN START VERDİ

AKEL SİTESİ’NDEN START VERDİ

İYİ Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Belediye eski Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, seçim çalışmalarının startını verdi. Öz, 10 yıllık başkanlığı döneminde Belediye tarafından büyük kolaylıklar gösterilerek kentsel dönüşüm kapsamında yapılan site sakinleriyle buluşarak hasret gideriyor.
2015 yılında Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan ve yapımcı firma DKY inşaat ile yaşadığı problemler sonucunda 8 yıl sonra temeli atılabilen ve bitme noktasına gelen Akel Sitesi sakinleri İYİ Parti Belediye Başkan adayı ve eski başkan Altınok Öz’ü ağırladı. 301 daireli sitenin sakinleri davet ettikleri Belediye Başkan adayı Op. Dr. Altınok Öz’e destek sözü verdi.

260 ESER KAZANDIRDIM
10 yıllık belediye başkanlığı döneminde Kartal’da 260 eser kazandırdıklarını ifade eden İYİ Parti Belediye Başkan adayı Op. Dr. Altınok Öz, seçilmesi halinde yine yeni yatırım ve hizmetleri ilçeye kazandıracağının altını çizdi. Kendi döneminde yarım bırakılan yatırımları da tamamlayarak, Kartal halkının hizmetine sunacağını kaydeden Öz, 5 yıllık süreyi hızlı bir şekilde telafi edileceğini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ