Gazete Hakimiyet

CHP’Yİ ELEŞTİRDİLER

CHP’Yİ ELEŞTİRDİLER

Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde, Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanlığı sandık müşahitleri ve sandık görevlileri ile bir araya geldi. Milletvekili adayı Davut Güloğlu’da toplantıda sandık görevlilerine ve partililere mini konser verdi.
Kartal Belediyesi’nin Kültür Merkezlerinin dolu olduğu gerekçesiyle yer vermediği Yeniden Refah Partisi sandık görevlileri ile gerçekleştirdiği toplantısını Pendik Belediyesi’ne ait Yunus Emre Kültür Merkezinde yaptı. Toplantıya Kartal İlçe Başkanı Nevzat Şavluk, Genel Başkan Yardımcısı Suat Pamukçu, SKM Başkanı Ahmet Erdoğan, Milletvekili adayları katıldı. Yeniden Refah Partisi üyelerinin de ilgi gösterdiği buluşma da birinci bölge 2. sıra milletvekili adayı Davut Güloğlu mini bir konser vererek, seçim öncesi partililere moral depoladı.


“ZORLUKLARI AŞTIK”
İlk defa seçime gireceklerinin altını çizen İlçe Başkanı Nevzat Şavluk, “Partimizin ilk adımlarını atarken, bize siz kim parti kurmak kim diyorlardı. Bu işten vazgeçin diyenler oldu. Her türlü zorluğa rağmen, kısa süre içinde tüm engelleri aşarak 81 ve 900 ilçe de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladık. Muhalefet partileri arasında Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduk. 6 ayda Yargıtay’a kayıtlı 300 bin üyeye ulaştık.”dedi. 2028 seçimlerinde Genel Başkanları Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacaklaının da altını çizen Şavluk, “Bu seçimlerde Milli Görüşü meclise taşıyacağız. Biz parti olarak millet ittifakının altılı pazarlık masasına oturmadık. Erbakan hocamızın başlattığı mücadele kıyamet sabahına kadar devam edecektir. Devletin Milli Görüşün milli ve güvenlik politikalarına ihtiyacı vardır. Halkımızın beklentisi, refah ve mutluluktur. Bunu da Yeniden Refah Partisinin de içinde bulunduğu Cumhur ittifakı gerçekleştirecektir. Meclis 20 yıldır Milli Görüşe hasret. Artık bu özlemi pazar günü gidereceğiz, Milli Görüşsüz bir meclis başaksız buğdaya benzer. Biz vatanı için dertlenen bir partiyiz”diye konuştu.  

“ZİHNİYETLERİ DEĞİŞMEDİ”
Genel Başkan Yardımcısı Suat Pamukçu ise konuşmasında CHP’yi de sert sözlerle eleştirdi. CHP’nin iç ve dış güçlerden destek aldığının altını çizen Pamukçu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşmesini samimi bulmadıklarını dile getirerek “CHP milletimizin kültürüyle, diniyle, tarihiyle kavgalı. Zihniyetleri hiç değişmedi” diye konuştu. Kendi bayraklarıyla seçime girdiklerini de hatırlatan Pamukçu, seçimin sandık kazanıldığını hatırlatarak sandık görevlilerinden oylara sahip çıkmalarını istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ