Gazete Hakimiyet

Ağır toplardan destek

Ağır toplardan destek

27 Ağustos’ta yapılacak olan CHP Pendik İlçe Kongresi öncesinde Belediye Meclisi Gurup Başkanvekili iş insanı Niyazi Güneri, ilçe başkanlığına aday oldu. Partililerin ve delegelerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda adaylığını kamuoyuna duyuran Belediye Meclisi Başkanvekili Niyazi Güneri, “Pendik’te Değişim Şart diyenlerle başka bir Pendik’i birlikte yönetmeye, yerelde ve genelde iktidar yürüyüşüne biz hazırız” dedi. Basın toplantısına katılan eski milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu, Belediye eski Başkanı Burhan Köseoğlu, milletvekili adaylarından Erdoğan Erden, Belediye eski Başkan adayları Mehmet Salih Usta, Avukat Tuncer Özyavuz, ilçe eski başkanlarından Ender Pınarbaşı, Muammer Başarslan, Kemal Ercan ile birlikte bazı Belediye Meclis Üyeleri ve STK temsilcileri de ilçe başkan adayı Niyazi Güneri’ye destek verdi.
“BU TOPRAKLARA BORCUMUZ VAR”
Türkiye’de  kutuplaştıran, ayrıştıran, kendisinden olmayanı yok sayan, ötekileştiren, elinde olsa yaşamasına izin vermeyecek olan bir iktidarın karşısında CHP saflarında üye olmanın en onur verici görev olduğunu dile getiren Güneri, “İddiası olanların da bir adım öne çıkması gerektiğini biliyorum. Çünkü bizim bu topraklara borcumuz var. Gözümüzün önünde yitip giden cumhuriyet, demokratik değerlere sahip çıkmak, toplumcu siyaseti yeniden hatırlatmak zorundayız” dedi. Genel Merkezin politikalarını seçmenle buluşturmanın en önemli görevleri olduğuna dikkat çeken Güneri, “Mahalle Birimlerimiz, Kadın Kolumuz, Gençlik Kolumuz ve Yönetim Kurulumuz ile beraber mücadele vereceğiz. Aynı zamanda Belediye Meclis Grubumuz ile Pendik’imizi mülkiyet problemi olmayan, yeşil, çevreci, güvenli bir sosyal belediyecilik anlayışını ranttan, talandan uzak; özgür, çağdaş bir Pendik için tüm gücümüzle çalışıp ve mücadele vereceğiz. Biz Pendik’i daha şeffaf bir yönetim anlayışı ile birleştirmek için adayız”dedi.
“KAYGI DUYMAYACAĞIZ”
Konuşmasına “Partililerimizin bir araya gelişinden kaygı duymayan, parti örgütümüzün tüm bileşenlerinin uyumlu, samimi bir şekilde bir arada olacağı yönetim anlayışını inşa etmek için adayız” diyerek sürdüren İlçe Başkan adayı Niyazi Güneri, küstürülmüşleri barıştıracaklarını, unutulmuşları ise hatırlayacaklarının altını çizdi. Partilerini tüm toplum içerisinde en iyi şekilde temsil edeceklerinin de sözünü veren Güneri, özveri, azim ve disiplinle çalışarak partiye kazandıracakları yeni bir ivma ile yerel seçimlerde Pendik’e kazanacaklarını söyledi. Pendik’te ortak hayallerde buluşacaklarını da kaydeden Güneri, ” Partimizin yerel yönetimler anlayışını ön plana koyarak Temiz, şeffaf, dinamik ve yaşanabilir bir Pendik’in mümkün olduğuna inandığımız için yola çıktık. Bu yolculuğun başarısı, yeni toplumsal belediyeciliği başarmaktan geçiyor. Toplumsal belediyeciliği hayata geçirmek, yeni başarı hikayeleri yazmak, model belediye olmak, yerelden başlayarak partimizi merkezi iktidara taşımanın da önemli bir adımı olacaktır”diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ