Gazete Hakimiyet

Marmarayda destek istedi

Marmarayda destek istedi

Cumhur ittifakı Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, bindiği Marmaray’da projelerini anlatarak yolculardan 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.
Maltepe istasyonundan Süreyyapaşa istasyonuna kadar Marmaray yolculuğu yapan Cumhur ittifakı adayı Kadem Ekşi ile yolcular arasında renkli görüntüler ortaya çıkarken, ilginç diyaloglarda yaşandı. Yolcuların büyük ilgisiyle karşılaşan Ekşi, Maltepe için hazırlanan projelerini anlattı.

SAHİLDE VATANDAŞLA BULUŞTU
Marmaray yolculuğunun ardından Maltepe sahiline giderek burada gezinti yapan ve havaların güneşli olması nedeniyle pikniğe gelen vatandaşlarla da görüşen Cumhur ittifakı Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, gençlerle basketbol oynadı.  Gerçekleştirecekleri projelerde çevreye büyük önem vereceklerini dile getiren Ekşi, hayatı boyunca doğanın ve ekolojik dengenin korunması için mücadele ettiğini kaydederek “Maltepemizi  her alanda geliştirip, güzelleştirmek, halkımızın nefes alabileceği sosyal donatıların sayılarını artırmak için göreve hazırım. Hep birlikte Maltepemizi daha ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ