Gazete Hakimiyet

CHP Genel Merkezi Kararını verdi

CHP Genel Merkezi Kararını verdi

CHP, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday göstereceği 6’sı büyükşehir 242 seçim çevresinde daha belediye başkan adaylarını belirledi.

Dün toplanan Parti Meclisinde yapılan oylama da İstanbul’un bazı ilçe Belediye Başkan adayları da açıklandı. CHP’li Belediyelerin bulunmadığı ilçelerin masaya yatırıldığı Parti Meclisinde, ilk etapta Başakşehir, Bayrampaşa, Beyoğlu, Çatalca, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Güngören, Sancaktepe, Silivri, Tuzla, Şile ve Üsküdar adayları belirlendi. CHP’li Belediyelerin bulunduğu ilçelerde ise kördüğüm devam ederken, oylama önümüzdeki hafta yapılabileceği kaydedildi.
TUZLA’DA BİNGÖL
Avukat olan ve İlçe Başkanlığından istifa ederek Belediye Başkan aday adayı olan Ali Eren Bingöl, Tuzla’da CHP adına 31 Mart seçimlerinde yarışacak isim oldu. CHP’nin 31 Mart seçimlerinde Tuzla’ya yarışa gireceği Avukat Ali Eren Bingöl, aslen Bingöllü. 2013 yılında aktif siyasete başladığı CHP’de 2014-2017 yılları arasında İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Sekreterliği yaptı. CHP Parti Okulu Eğitmeni olarak “Sandık Güvenlik Eğitimleri” de veren Bingöl, ilçe başkanlığı görevinde de bulundu.
DİĞER ADAYLAR
Başakşehir: Mesut Öksüz
Bayrampaşa: Hasan Mutlu
Beyoğlu: İnan Güney
Çatalca: Erhan Güzel
Eyüpsultan: Mithat Bülent Özmen
Gaziosmanpaşa: Hakan Bahçetepe
Güngören: Temel Akkoç
Sancaktepe: Alper Yeğin
Silivri: Bora Balcıoğlu
Şile: Özgür Kabadayı
Tuzla: Eren Ali Bingöl
Üsküdar: Sinem Dedetaş


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ