Gazete Hakimiyet

Emekli Maliyeci Ahmet Kaygusuz, CHP’den Çayırova Belediye Meclis üyesi aday adaylığına başvurdu. Kendisine destekleyenlerle birlikte geldiği ilçe binasında başvuru belgelerini ilçe Başkanı Binali Eniş’e teslim eden Kaygusuz, aday olsa da olmasa da CHP’nin bir neferi olarak seçimlerin kazanılması için gece gündüz çalışacağını ifade etti.


28 yıl kamu ve özel sektörde edindiği bilgi, tecrübe ve deneyimle Belediye Meclis Üyeliğine talep açtığını vurgulayan Ahmet Kaygusuz, ilçenin 9 mahallesinin sorunlarını meclise taşımak ve hizmet kalitesini artırmak üzere aday adayı olduğunu belirtti. Kendilerinin haksızlıkla mücadele eden toplumdan geldiklerinin altını çizen Kaygusuz, “Belediye’nin paralarının çarçur edilmemesi noktasında elimden geleni yapacağım. CHP’yi Çayırova’da iktidar yapabilmek için bende varım. Partimizin yerel seçimleri kazanması için mücadelemizi daha sıkı tutarak çalışacağız” dedi.
“BİZDEN KORKUYORLAR”
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Binali Eniş ise, CHP’nin düzenlediği toplantıların salonları doldurduğuna ifade ederek “Onlarda bu kalabalıktan korkuyorlar. Biz İlçe Yönetimi olarak tüm aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Ortak akılla belirleyeceğimiz adaylarımız ile seçimlere gireceğiz. Adaylarımız belirlenirken, tüm parti örgütümüzün, Çayırova halkının fikirlerini alacağız. Gerekirse ön seçim için sandık kuracağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ