Gazete Hakimiyet

“MALTEPE’NİN ABİSİ OLACAĞIM”

“MALTEPE’NİN ABİSİ OLACAĞIM”

Kartal Belediye Başkan Yardımcılığından istifa ederek, CHP’den Maltepe Belediye Başkan aday adayı olan İmam Aydın basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Aydın, Maltepe’nin abisi olacağını dile getirerek, hayata geçireceği projelerinden örnekler verirken adaylaştırılıp Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte Belediye çalışanlarının da farkı göreceklerini dile getirdi.
DEVASA BİR KENT OLDU
Bir dönemler Maltepe’nin Kartal’ın ilçesi konumunda olduğunu ve ayrıldıktan sonra nüfusu 500 bini aşan devasa bir kente dönüştüğünün altını çizen Aydın, özellikle çok fazla yol katledilemeyen Kentsel Dönüşüm Projesini hemen başlatacağının altını çizdi. Sosyal belediyeciliği Maltepe’de çok daha iyi noktalara taşıyarak, dar gelirli vatandaşa destek olacak projeleri hayata geçireceklerini dile getiren CHP Belediye Başkan aday adayı İmam Aydın, sosyal dayanışma ağı kuracaklarını vurguladı. Belediye Başkanı olarak kuracağı sistem ile Maltepe’de kendisinin sürekli halkın arasında olacağını dile getirerek sadece CHP’ye oy verenlerin değil, toplumun tamamının derdiyle dertleneceğini ifade eden Aydın, Maltepe’nin abisi olacağını kaydetti. Daha yaşanabilir bir Maltepe için çalışacağını ifade eden CHP’li Aydın, kimsenin sorununa ilgisiz ve duyarsız kalmayacağını da vurgulayarak, otopark sorununa neşter vuracağını, kreş sayısını arttırmak, Maltepe’ye Kent Lokantasının açılması ve yeşil alanların artırılması yolunda da çalışmalar gerçekleştireceklerini söyledi.
İSTANBUL KURTARILMALI
Maltepe’nin İstanbul’un aldığı göçten en fazla etkilenen ilçe olduğuna dikkat çeken Aydın, bununda beraberinde çarpık kentleşmeyi getirdiğini belirterek, Artık İstanbul nüfus yoğunluğunu kaldıramıyor. Kentin nüfusunun kontrol altına zorunlu hale gelmiştir. Bunun için göç ile mücadele etmemiz gerekiyor. İstanbul’u yaşanabilir bir hale getirmemiz için mutlaka küçültmemiz gerekir. İstanbul’u korumak ve kurtarmak lazım” diye konuştu.


“SİYASET GEÇİM KAYNAĞI OLMAMALIDIR”
Siyasi anlamda yüklenilen görevlerin iki dönemle sınırlandırılması gerektiğini de belirterek, siyasetin geçim kaynağı olmasının altını çizen Aydın, “Hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Ali Kılıç’a ve önceki başkanlara teşekkür ediyorum. Eksikler olabilir, ancak Maltepe’de güzel işler yapıldı. Maltepe daha iyi bir noktaya nasıl getirilir, bunun çabası içinde olacağız. Ben daha iyisini yapmak için göreve talip oldum. Elde edindiğim tecrübemi, bilgimi ve deneyimimi Maltepe’ye aktarmak istiyorum. Benim davam İstanbul ve Maltepe’dir. Bir çok alanda Maltepe’yi daha iyi noktalara taşıyacağız. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile iyi bir iletişim içindeyim, önerdiğim bir çok proje dikkate alınarak hayata geçirildi” dedi.


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ