Gazete Hakimiyet

31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Kartal’dan Bağımsız belediye Başkan adayı olan iş insanı Fuat Onbaşılı, çalışmalarını hızlandırdı.
Daha önce İYİ Parti İlçe Başkanlığı da yapan Onbaşılı, Kartal’da halkın adayı olarak yola çıktığını dile getirerek, kendisinin mevcut siyasi partilere oy vermek istemeyenlerin tercih edeceği bir isim olacağını dile getirdi.

Sahilde bulunan çay bahçelerinde oturan vatandaşların yanı sıra  Arama Kurtarma Derneği’nin kursuna da katılarak gerçekleştireceği projeleri anlattı. Kendisine destek veren ilçe sakinlerine teşekkür eden Onbaşılı, tüm Kartallıların adayı olduğunu vurgulayarak “Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, havasını kokladığım Kartalımız için hayallerimiz var. Hayallerimizi hizmete dönüştürmek, her alanda Kartal’ı daha yüksekten uçar hale getirmek üzere Belediye Başkanlığına talip oldum. Sadece bir kesimin değil, Kartal’da farklılıkların da temsilcisiyim. Bugünün değil geleceğin Kartal’ını inşa edebilmek, her fikrin, her düşüncenin değer gördüğü, dikkate alındığı bir yönetim anlayışını Kartal’a kazandıracağız. Bu yolda gecemizi, gündüzümüzü bilgi ve birikimimizi, enerjimizi Kartalımızın ihtiyaçlarını küçük büyük genç yaşlı kadın erkek esnaf tüccar işçi memur engelli engelsiz demeden tüm kurum ve kuruluşlarımızla oluşturduğumuz paydaşlık ve ortaklık anlayışı ve vizyonuyla hep birlikte gerçekleştireceğiz. 31 Mart akşamı Kartal’da yeni bir sayfayı açmaya hazırlanıyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ