Gazete Hakimiyet

Beklenen soru cevabını buldu

Beklenen soru cevabını buldu

31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde siyasi partilerin adayları da belirlenmeye başlandı. CHP ile işbirliği yapmayarak tüm Türkiye genelinde kendi adaylarıyla seçimlere gireceğini açıklayan İYİ Parti’nin en çok merak edilen ve bir çok kişinin adının geçtiği Kartal adayı kim olacak sorusu cevabını buldu.


Bölgenin tanınmış siyaset ve iş insanlarından İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Çolak, partisinin Kartal Belediye Başkan adayı oldu. Maltepe’de MHP ilçe Başkanlığı görevinde de bulunduktan sonra, İYİ Partinin kurulmasıyla birlikte buraya geçen Dursun Çolak, geçtiğimiz genel seçimlerinde de birinci bölge milletvekili adayı oldu. Halen Genel İdare Kurulu Üyeliği görevinin yanı sıra İstanbul Seçim Koordinatörlüğü görevini de yürüten Dursun Çolak’ın Kartal Belediye Başkan adaylığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından önümüzdeki hafta resmi olarak açıklanacak. Çolak, gazetemize yaptığı açıklama da “Kartal Belediye Başkan adayıyım. Hafta sonunda Antalya’da gerçekleştireceğimiz çalıştayın ardından adaylığım Genel Başkanımız tarafından kamuoyuna duyurulacaktır. Hedefimiz Kartal’ı İYİ Belediyecilik ile tanıştırmak ve ilçemize hizmet etmektir” dedi
KİM KİMDİR?
İYİ Parti Kartal Belediye Başkan adayı Dursun Çolak, 1967 yılında Erzincan’ın Refahiye ilçesinde dünyaya geldi. Lise tahsilini İstanbul’da tamamlayan ve 1972 yılından bu yana Maltepe’de ikamet eden Dursun Çolak, turizm sektöründe faaliyet gösterdi. Evli ve üç çocuk babası olan Dursun Çolak, Karete Federasyonuna bağlı Uzakdoğu sporu (KARE-TE) eğitimi alarak, kurduğu “Atılım Spor” Merkezinde bir çok genci yetiştirdi. Özel güvenlik sektöründe de faaliyet gösteren Çolak, profesyonel Site Yönetim Hizmeti de veren bir şirketi bulunuyor.
MHP Maltepe İlçe Başkanlığı da yapan Çolak, 2011 yılı Genel Seçimlerinde MHP Erzincan 1. sıra Milletvekili adayı oldu. 2014 yılında MHP İstanbul İl Başkanlığı, Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olaan ve ardından da 2015 Genel seçimlerinde 25. Dönem İstanbul MHP 1. Bölge Millet Vekili Adayı olan Çolak, Daha sonra İYİ Partinin kurulmasıyla birlikte buraya geçti. İYİ Parti İl Başkanlığı Kurucu Mali ve İdari işlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Milletvekili adaylığı için bu görevinden ayrıldı. Halen Genel İdare Kurulu Üyesi olarak görev yapan Dursun Çolak, 2018`den bugüne kadar İstanbul Seçim İşleri Koordinatörlüğü görevini sürdürüyor.



ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ