Gazete Hakimiyet

Lodos ulaşımı etkiledi. İmamoğlu uyardı

Lodos ulaşımı etkiledi. İmamoğlu uyardı

İstanbul’un kapısına dayanan kar nedeniyle şehir hatları bir çok seferini iptal etti.

İstanbul’da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle oluşan aşırı lodos nedeniyle Şehir Hatları Avcılar-Bostancı, Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy, Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Üsküdar-Aşiyan, Maltepe-Adalar ve Beşiktaş-Adalar seferlerini iptal ettiğini açıkladı. Ayrıca İDO’ da lodos nedeniyle Bursa-Yenikapı-Kadıköy, Bandırma-Yenikapı-Kadıköy, Kabataş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa seferlerinin yapılamadığını duyurdu.
Şehir hatları resmi internet sitesinde yaptığı açıklama da iptal edilen seferleri açıkladı.

Değerli yolcularımız,

Hava muhalefeti (lodos) sebebiyle aşağıdaki seferlerimiz yapılamamaktadır.

  • Avcılar-Bostancı
  • Avcılar-Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy
  • Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş
  • Maltepe-Adalar
  • Beşiktaş-Adalar

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

SOKAĞA ÇIKMAYIN
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’da lodos ve kar etkisini Perşembeye kadar sürdürüceğini söyleyerek, vatandaşları uyardı. Twitter hesabından açıklama yapan İmamoğlu, “Şehrimiz yarın sabah başlayıp Perşembe gününe kadar sürecek Sibirya kökenli soğuk havanın etkisine girecek, kar yağışı ve fırtına görülecek” dedi.
Zorunlu olmadıkça şahsi araçlarla trafiğe çıkılmamasını da isteyen İmamoğlu, “Perşembe gününe kadar sürecek Sibirya kökenli soğuk havanın etkisine girecek, kar yağışı ve fırtına görülecek. İBB olarak sorumluluk alanımızdaki yollarda 9.649 personel ve 2.275 araç ve iş makinası ile görev yapacağız. Kar küreme ve tuzlama araçlarımız sorumluluk alanımızdaki 4 bin 23 km’lik yol güzergahında 598 müdahale noktasında hazır bulunmakta. Şehir merkezindeki yaya yollarında tuzlama çalışması yapmak üzere 377 noktada da tuz stoku yapmış durumdayız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ