Gazete Hakimiyet

Kongreye başkansız giriliyor

Kongreye başkansız giriliyor

Bölgesel Amatör Liginden şampiyon olarak 3. lige çıkan ve sezonu mücadele ettiği 2.grupta bu 8. sırada bitiren Kınay Bulvarspor da yaprak dökümü yaşandı. İstifaların ardı ardına geldiği Kınay Bulvarspor kulübünden yapılan zehir zemberek açıklama da başta Belediye olmak üzere yerel yöneticilerin kulübe destek ve sahip çıkmadıklarını belirtildi.
DESTEK DEĞİL KÖSTEK OLDU
Bölgesel Amatör Liginde mücadele ettiği dönemde 3. lige çıkmaları halinde kulübe her türlü destek sözü vererek “Şampiyonluk kupasını getirin, ne isterseniz isteyin” diyen ve sezon öncesinde de maçların oynanacağı Mimar Kubilay Köse stadında yapılması gereken tadilatları gerçekleştirmeyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in tüm vaatleri sadece sözde kaldı. Kültür sanat faaliyetleri ile yandaşlarına para aktarmada sınır tanımayan Kartal belediyesi, kenti profesyonel futbol liginde temsil eden Bulvarspor’a tek bir kuruş bile yardım etmedi. Kısıtlı imkanlarla oluşturulan bütçe ile ligi 8. sırada bitiren ve ilçe tarihinde ilk kez Kartal’ı Ziraat Türkiye kupasında temsil eden Bulvarspor’a destek olmak isteyenlerin de önünde set oluşturan Kartal belediyesi, yardım etmek isteyenleri engelleme yoluna gitti.

GÖREVLERİNDEN AYRILDILAR
Türkiye Futbol sektöründe hiçbir kurum ve kuruluşun yanı sıra futbolcularına borcu olmayan tek kulüp olan Bulvarspor, yeni sezon hazırlıklarına start vermek için 8 Temmuz’da kongre kararı aldı. Ancak dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında kongre öncesinde beklenmedik gelişmelerin yaşandığı Bulvarspor’da istifalar ardı ardına geldi. Kulüp başkanı Sebahattin Karaer, ikinci başkan Barış Dillioğlu ile basın sözcüsü Korkut Nadir, görevlerinden istifa ettiler.  Bulvarspor kulübü gelişen olayları basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.
İŞTE O AÇIKLAMA
Yapılan açıklama da   Bulvarspor kulübü “08.07.2023 tarihinde yapılması kararlaştırılan genel kurul toplantısı öncesinde, son yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Normal gündeminde yeni sezon planlamalarının toplantıda yaşanan gelişmeler sonrasında, Başkan Sebahattin Karaer, İkinci Başkan ve kulübümüzün isim sponsoru Kınay grup Ceosu Barış Dillioğlu, Basın sözcümüz Kınay grup üyesi Korkut Nadir görevlerinden istifa etmişlerdir. 3 yıl içerisinde Süper Amatör Liginden Profesyonel 3. lige taşıdığımız kulübümüzün bugün hali hazırda sadece sportif başarıları ile değil, semtimizdeki taşıdığı sosyal sorumlulukları ile başarıları ortadadır. Semtimizde, evimiz olan kulüp tesislerimizde ve stadımızda U-11, 12,13, 14, 15-17 ve 19 yaş guruplarında alt yapı takımlarımızda, futbol okullarımızda yüzlerce çocuk ve gencimiz sokaklarda zararlı alışkanlıklarla zaman geçireceğine sağlık ve mutlulukla sporlarını yapmaktadırlar. Ayrıca tesislerimiz de maçlarını yapan Kartalspor, Karayolları, Atalar, Soğanlık, Balkan Yeşilbağlar ve Yakacık spor kulüpleri gibi bir çok kulübümüze de desteklerimiz ve sunduğumuz imkanlar durmadan devam etmektedir. Tüm bunları yapabilmek için her gün neredeyse gece 24.00’e kadar tesislerimizi açık tutmakta, kesintisiz hizmetlerimize devam etmekteyiz. Yönetim kurulumuzun bu kadar emeklerine rağmen son toplantımızda  yeni sezon planlamalarını, yeni sezon kadrolarımızı ve yaklaşan kongre de yapacaklarımızı planlamak yerine semtimizden başta belediye başkanlığımız olmak üzere yerel yönetimlerimizden destek göremediğimiz ve yakın zamanda da bu desteklerin olabileceğine dair bir işaret göremediğimizi tartışmamız bizleri fazlasıyla üzmüş ve toplantıda belirttiğimiz kararların çıkmasına neden olmuştur” denildi.     

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ