Gazete Hakimiyet

İlk yarıyı 16 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 20 puanla 9. sırada tamamlayan Kartal Bulvarspor, sezonun ikinci yarısı için topbaşı yaptı.

Bir haftalık tatilden sonra, Mimar Kubilay Köse stadında toplanan 3. lig 2. gurupta Kartal temsilcisi Bulvarspor sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını Teknik Direktör Erol Kapusuz yönetiminde başladı. Antrenman başlamadan önce futbolcularla toplantı düzenleyen Teknik Direktör Erol Kapusuz, futbolcularla ilk yarıyı değerlendirdi. Ligde son viraja girdiklerini dile getiren Teknik Direktör Erol Kapusuz, “Aldığımız iyi ve kötü sonuçlarla sezonun ilk yarısını geride bıraktık. Bundan sonra geride kalan değil, önümüzdeki maçlarımıza bakacağız. Hedefimiz ikinci yarıda üst sıralara çıkmaktır. Başarılı olabilmemiz ve Kartal’ı ligde daha iyi temsil ederek hak ettiği yere taşıyabilmemiz için daha fazla ter dökmemiz gerekiyor. Bunun içinde gereken tüm özverileri göstermek zorundayız” dedi.
İlk antremanını koşu ile başlayan Kırmızı Beyazlılar, daha sonra statta jimnastik hareketlerinde bulundu.Çabukluk ve kondisyon hareketleriyle devam eden antrenman pas çalışmasıyla tamamlandı.

ANTALYA’DA KAMPA GİRİYOR
Bu arada TFF 3. lig temsilcisi Kartal Bulvarspor Antalya’da kampa girecek. Futbol Şube Sorumlusu Koray Küçük, “Ekip olarak 28 Aralıkta Antalya’ya gideceğiz. Burada 6 Ocak’a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hazırlık takvimimize göre; hazırlık maçları da yapmayı planlıyoruz”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ