Gazete Hakimiyet

İKİ MAÇ SAHASI KAPATILDI

İKİ MAÇ SAHASI KAPATILDI

Kartalspor mücadele ettiği Süper Amatör Küme Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda oynadığı Gülsuyu spor maçında çıkan olaylar nedeniyle ceza aldı.
Deplasman da oynanılan maçlara taraftar yasağı olmasına rağmen, Kartalspor taraftarları kendi imkanlarıyla geldikleri Gülsuyu deplasmanında stadın yan tarafında bulunan boş bir araziden karşılaşmayı izlemeye başladılar. Gülsuyu Asım Kara Stadında oynanılan karşılaşmada iki taraftar gurubu arasında taşlı sopalı çıkan olaylar nedeniyle maç yaklaşık 25 dakika durmuştu.İKİ MAÇ CEZA GELDİ
14 Kasım’da oynanılan karşılaşma da çıkan olayların faturası Kartalspor’a kesildi. Olaylar ile ilgili olarak kararını veren il disiplin kurulu Kartalsporlu taraftarların deplasman yasağına uymamaları ve dışarıdan sahaya yabancı madde atıldığı gerekçesiyle iki maç saha kapatma cezası uygularken, Gülsuyuspor’a da kınama cezası verildi. Bu hafta sonu (28 Kasım Pazar) Bulvar Mimar Kubilay Köse stadında oynanması gereken Şirintepespor maçı da ceza nedeniyle Şile stadına alındı. Diğer ceza da ligin 8. haftasında oynanılacak olan Çubukluspor maçında uygulanacak.
Kartalspor Başkanı Binali Aydın, Gülsuyu maçında iki takım gurubunun birbirlerine yaptıkları eylemden dolayı ceza aldıklarını dile getirerek “Biz maç öncesinde gerekli makamlara çıkabilecek olaylar ile ilgili olarak önlem alınması noktasında başvuru yapmıştık. Güvenlik güçlerinin almadığı tedbirlerin sorumluluğu kulubümüze yüklendi” dedi.    

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ