Gazete Hakimiyet

NEREDESİNİZ BEYLER?

NEREDESİNİZ BEYLER?
  1. Lig 2 grupta Kartal’ı temsil eden Bulvarspor yönetimi olağanüstü kongre kararı aldı. Bugün deplasmanda oynanılan Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde yönetim kurulu başkan Sebahattin Karaer başkanlığında toplandı. .
    Türk futbol tarihinde büyük bir başarıya imza atan Kartal Bulvarspor mahalle takımı olarak 3. lige çıkan ilk takım oldu. Ziraat Türkiye Kupasında da Kartal’ı başarıyla temsil eden ve Kartal tarihinde 4. tura kadar yükselme başarısı gösteren Kırmızı Beyazlılar başta Kartal Belediyesi olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları tarafından yalnız bırakıldı. Tuzla, Pendik, Maltepe’de başta Belediye Başkanları olmak üzere kaymakamlar takımlarını iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmayarak destek verirken, Kartal’da ise durum hiç öyle değil. Belediye Başkanı Gökhan Yüksel maçların oynandığı Mimar Kubilay Köse stadının önünden bile geçmezken, kendisine ayrılan koltuk ise her maçta boş kalıyor.
    HER OLASILIK MASADA
    Futbol’un tüm zorluklarına göğüs germeye çalışan yönetim kurulu ise bugün sabah yaptığı toplantı sonrasında olağanüstü kongre kararı aldı. Kartal kamuoyuna bomba gibi düşen kongrenin ilkinin 27 Kasım’da yapılacağı, çoğunluk sağlanamaması halinde ise ikinci toplantının kulübün tesislerinde 4 Aralık’ta yapılacağı bildirildi. Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer, “Üç sezon Bölgesel Amatör Küme’de mücadale edelen takımımız geçtiğimiz sezon 3. lige çıktı. Tarihinde ilk kez katıldığı Türkiye Ziraat Kupasında da 4. tura kadar yükselme başarısızı gösterdik. Şu anda profesyonel lig’lerde Kartalımızı temsil eden tek takım olan kulübümüze ilçemiz halkı ve kurumları tarafından yeterli destekleri göremedik. Bu kongrede maddi ve manevi tüm bu yanlız bırakılma sonuçlarını değerlendireceğiz. Sonucuna göre, görevi talip olanlara ve daha yükseğe taşıyabileceklere devretmek de dahil tüm olasılıkları değerlendirerek masaya yatıracağımız bir kongre olacak”dedi. Bu arada Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen Kırmızı Beyazlı ekip deplasmandan bir puanı hanesine yazdırdı. Darıca’da oynanılan karşılaşma 0-0 sona erdi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ