Gazete Hakimiyet


Stat: Mimar Kubilay Köse
Hakemler: Aykut Sezgin, Fatih Deveci, Gökmen Çambel
Kartal Bulvarspor: Osman Şimşek, İlker Sinan Süzen, Oğuzcan Çalışkan, Hasan Türkyılmaz  )Hasan Ahmet Sarı)  Ulaş Önsal, Okan Duran, Muhammet Miraç Toklu (Abdülkerim Canlı), Haktan Çakır, Gökhan Özer (M. Refik Can), Halilcan  Ayan (Doğukan Topkaya), Ömer Karahan (Görkem Güven)

Gümüşhanespor: Gürkan Heryenik, Mahmuthan Samet Acar, Nasrullah Dedemen, İzlem Anıl Balakkız (İbrahim Koca) Furkan Temir,. Murat Kara, Abdurrahim İlkyaz, Mikail Albayrak, Nebi Tiryakioğlu (Berat Kartal), Sancar Yıldırım, Sefa Akın Başıbüyük (Rıfat Can Aslan)
Hasan DEMİR
3. lig 2. gurubun 4. haftasında Kartal Bulvarspor kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Gümüşhanespor karşısında bir puana razı oldu. Türkiye liglerinde ilk üç hafta boyunca gol atamayan ve golde yemeyerek ilginç bir performans çizen Gümüşhanespor’un tılsımı da Kartal’da bozuldu. Bulvarspor’a konuk olan Gümüşhanespor sahaya Kartal’da yaşayan Gümüşhanelilerin tribün desteği ile sahaya çıktı. Karşılaşmayı Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, Bulvarspor ikinci başkanı Barış Dillioğlu birlikte izlediler.  
Maçın 2. dakikasında Gümüşhanespor Bulvarspor kalesine tehlikeli geldi. Furkan Kaleci Osman ile karşı karşıya kaldı. sert şutunu kaleci Osman’ın kucağında kaldı. Bulvarspor, ilk tehlikeli atağını 6. dakika da geliştirdi. Hasan Türkyılmaz, ceza sahası dışında buluştuğu topla rakip alanına girmek istediği sırada düşürüldü. Ulaş’ın Ceza sahası dışında kullandığı serbest vuruş az farkla dışarı çıktı. 38. dakika da Haktan’ın ceza sahası içinde düşürülmesine karşılaşmanın hakemi Aykut Sergin görmemezlikten geldi. Maçın ilk yarısında gol olmayınca takımlar 0-0 beraberlikle soyunma odasına gitti.
DK. 43. Bu dakika da Halilcan ceza sahası dışında topla buluştu. Tek başına Gümüşhane defansını geçen Halilcan’ın sert şutu kaleci Gürkan son anda çeldi. Topu defans uzaklaştırdı.

50. dakika da Gümüşhanespor’un kullandığı korner atışını Osman yumruklayarak çıkardı.
DK. 64 Ligde oynadığı üç maçta kalesinde gol görmeyen ve golde atamayan konuk Gümüşhanesporun tılsımı bu dakika da bozuldu. Ulaş buluştuğu meşin yuvarlağı Gümüşhane kalesiyle buluştururken, bu takıma ilk golü atan futbolcu oldu. 1-0
DK. 85 Ligde sürekli son dakikalarda yediği gollere engel olamayan Kartal Bulvarspor, bu dakika da yine kalesinde gol gördü. Kullanılan korner atışında Bulvarspor kalesi önünde karambol oluştu. Kırmızı Beyazlı defansın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Hakan Yakup son dokunuşu yaptı. Hakan bu golle  takımının ligdeki ilk golünü atarken, bir puanı da hanelerine yazdıran isim oldu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ