Gazete Hakimiyet

DEPLASMANDAN BİR PUAN

DEPLASMANDAN BİR PUAN


STAT: Özer Türk
HAKEMLER: Semih Kurt, Mücahit Şentürk, Alp Osman Karaosmanoğlu
KUŞADASISPOR: Necati – Hamit, Hasan, Atakan, Çağrı, Taha (Dk. 68 Süleyman), Murat (Dk. 82 Muhammet), Fatih (Dk. 68 Ali), Ferhat (Dk. 68 Aziz), Can, Emircan (Dk. 87 Emirhan)
BULVARSPOR: Osman – İlker Sinan, Oğuzhan, Hasan (Dk. 89 Furkan), Ulaş, Okan, Haktan, Mehmet Refik (Dk. 63 Miraç), Gökhan (Dk. 73 Görkem), Halil (Dk. 62 Ömer), Adem Arif (Dk. 63 Doğukan)
GOLLER: Dk. 15 Taha (Kuşadasıspor) – Dk. 45 Hasan (Bulvarspor)
SARI KARTLAR: Ferhat, Çağrı (Kuşadasıspor) – Halil, Gökhan (Bulvarspor)
3. Lig 2. gurupta mücadele eden Kartal temsilcisi Bulvarspor ligdeki ilk puanını deplasmanda karşılaştığı Kuşadasıspor’dan aldı. Sezonun başlamasıyla birlikte ilk iki hafta üst üste aldığı mağlubiyetler ile taraftarını üzen Kartal Bulvarspor,  Kuşadasından altın değerinde bir puan ile dönerek şeytanın bacağını kırdı.
Ziraat Türkiye Kupasında da eşleşen Kuşadası ve Kartal Bulvarspor ligin üçüncü haftasında karşı karşıya geldiler. Kuşadası stadında oynanılan karşılaşmada Kartal temsilcisi Bulvarspor 15’inci dakikada Taha’ın attığı golle yenik duruma düştü. Yediği golden sonra rakip üzerinde baskısını oluşturan Kartal temsilcisi Bulvarspor, kontraataklarla gitmeye başladı. İlk yarının uzatma dakikalarında (45+3)’de gol sahnesine bu kez Bulvarspor’dan Hasan Türkyılmaz çıktı. Eline geçirdiği topu çok iyi değerlendiren Hasan Türkyılmaz, Kuşadası kalesini havalandırarak takımına lig de ilk puanını kazandıran golü kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ