Gazete Hakimiyet

GELEN SORU KARŞISINDA ŞAŞIRDI

GELEN SORU KARŞISINDA ŞAŞIRDI

Sosyal medya hesabından kendisine gelen soruları yanıtlayan ve yayınlayan Esra Ezmeci’ye akılalmaz bir itiraf geldi. Bir kadın takipçisi erkek diye evlendiği kocası hakkında öğrendiği gerçeği Esra Ezmeci’ye anlattı. Yardım isteyen kadın karşısında Ezmeci de şaşkınlığını gizleyemedi. İşte herkesi şoke eden o olay.
Bir süre FOX TV’de Fulya ile Umudun Olsun programında yer alan Psikolog Esra Ezmeci, tekrardan sosyal medya hesabına döndü. İlişkilerinde sorun yaşayan kişilere terapi ve yöntemler veren Ezmeci’ye her gün akılalmaz sorular gelmeye devam ediyor. Kendisine gelen soruları yanıtlayan Ezmeci bunları sosyal medya hesabından isim vermeden yayınlıyor. Bir kadın takipçisi de evliliğinde yaşadığı gerçeği Ezmeci ile paylaştı. Kadının sorusu ise görenleri şoke etti. Kadının evlendiği kocası bakın ne çıktı?


EVLENDİĞİ KOCASININ GEÇMİŞİ ŞOKE ETTİ
İlişkiler üzerine çıkardığı kitapları ile ile bilinen Psikolog Esra Ezmeci terapilerine Instagram hesabından da devam ediyor. Binlerce soru ile karşılaşan Ezmeci, soğukkanlılıkla soruları yanıtlarken bazı sorular ise okuyanı şoke edecek cinsten. Eşler ve sevgilileri ile bir takım sorunlar yaşan kişiler Ezmeci’den yardım isterken, bir takipçisi tarafından gönderilen evlilik sorusu ise hayretlere düşürdü. İlginç sorular karşısında profesyonelliğini konuştura Esra Ezmeci, bu defa bir kadın takipçisinden gelen soru karşısında afalladı. Kadın takipçisi erkek diye evlendiği kocası hakkında gerçekleri öğrenince Esra Ezmeci’den yardım istedi. Eşinin daha önce kadın olduğunu iddia eden kadın takipçi Ezmeci’ye şunları yazdı:
“Lütfen bana da bakın erkek sanıp evlendim ama önceden kadınmış saklamış ne yapmalıyım sizce lütfen!”
“DUYGU VE GÜVENİNİZ İÇİN DÜŞÜNÜP KARAR VERİN”
Esra Ezmeci kendisine yöneltilen bu soru karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, yardım isteyen kadına ise “Bunu önceden size söylemesi gerekirdi. Bu süreçte saklanılan önemli bir durum var, siz tüm duygu, düşünce ve güveniniz üzerinde düşünüp kararınızı verin.” yorumunda bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ