Gazete Hakimiyet

“Ama partim görev verirse”

“Ama partim görev verirse”

Tepkilerin odağındaki Onursal Adıgüzel konuştu
“İTHAL DEĞİL, PARTİDE BÜYÜDÜM”
CHP Maltepe Belediye Başkan adaylığı için adı ön plana çıkan CHP eski Genel Başkanı Onursal Adıgüzel, dün akşam partililerin protesto gösterileri yapması ve parti girişine “ithal aday istemiyoruz” pankartı asmalarının ardından ilk kez gazetehakimiyet.com’a konuştu.
“GERÇEK BİLGİ DEĞİLDİR”
Kendisinin Maltepe Belediye Başkan adayı olmadığının altını çizen ve bu yönde de bir talebinin bulunmadığını dile getiren Onursal Adıgüzel, kendisine yönelik olarak asılan ithal aday pankartlarına da cevap verdi. Gazetemize konuşan Onursal Adıgüzel, “Partimizde adaylık parti Meclisi’nin oylamasıyla belirlenir. Şu ana kadar adım Maltepe Belediye Başkan adaylığı için Parti meclisine gelmedi. Kamuoyunda oluşan bu algı gerçek bir bilgi değildir” dedi.
“İTHAL DEĞİLİM”
Maltepe Belediye Başkan adaylığı için aday adayı olmadığını da vurgulayan Adıgüzel, “Ben partide önemli görevlerde bulunmuş birisiyim. Genel Başkanımız partimiz ile ilgili her hangi bir görev verirse de bunu yerine getiririm. İthal söylerine ise cevabım. Ben CHP’de büyümüş birisiyim. Bu söylemi kabul etmiyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ