Gazete Hakimiyet

AÇILIŞ YAPTI ESNAFLARI ZİYARET, SONRA HORON TEPTİ

AÇILIŞ YAPTI ESNAFLARI ZİYARET, SONRA HORON TEPTİ

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Altıntepe Mahallesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kalabalık bir partili ve  İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ile Altıntepe Mahallesine çıkartma yapan Cumhur ittifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Daha sonra esnafları ziyaret ederek mahalle halkıyla buluşan Ekşi, bir güzellik merkezinin de açılış kurdelesini kesti.  Renkli görüntülerin ortaya çıktığı Kadem Ekşi’nin Altıntepe Mahallesi halkı kendisine ise büyük ilgi göstererek sevgi gösterilerinde bulundu.
ŞARKI SÖYLEYİP HORON TEPTİ
Daha sonra sahil de gençlerle buluşan Cumhur ittifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, şarkı söyleyip horon tepti.

Küçükyalı sahilinde gençlerle bir araya gelen Ekşi, sıcak havayı fırsat bilerek sahilde piknik yapan vatandaşlara konuk oldu. Maltepe için hazırladığı projeleri vatandaşlara anlatan Ekşi,

Sahil de müzik yapan bir grup gençle keyifli vakit geçirdi. Gençlerin şarkılarına eşlik eden Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, kemençe eşliğinde horon tepti. Kadem Ekşi’nin sahil gezintisini renkli görüntüler oluşturdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ