Gazete Hakimiyet

 AK Parti’nin 4. Dönem Tuzla Belediye Başkan adayı olan Dr. Şadi Yazıcı, VHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alarak İstanbul’da “İmamoğlu tiyatrosundan kurtulacağız” dedi. İBB’nin Türkiye’nin en fazla kamu kaynağına sahip kurum olmasına rağmen, 5 yıl boyunca bir icraat gerçekleştiremediğini dile getiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ekrem İmamoğlu’nun yapılmayan işin inceleme gezisi yapmakla siyasi literatüre girdiğini kaydetti.
Önceki dönemde başlayan Kaynarca Tuzla Metrosu, Yaşam Vadisi, 2019’da yüzde 70’i bitme noktasına getirilen ve kalan bölümlerinin beş yılda bitirilemediğini dile getirdiği E-5 Yan yollarını gündeme taşıyan  Yazıcı,  “Benim Köyüm Benim Çiftliğim, Anadolu yakası trafiğine ilaç gibi gelecek Tuzla Hal projesini, deniz seferleri, arıtmadaki koku giderecek yakma tesisi, Kamil Abduş Gölü Rekreasyon projesini ve dahası söz verilmesine rağmen bitirilemedi.  Bir çoğu bitme noktasına kadar getirilen yatırımlar için gelin bitirin dedik, ama sesimizi sağır sultanlar duydu  İmamoğlu duymadı” dedi.
BİTMEYEN İŞLERE İNCELEME
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temel atmama töreni’nin mucidi olduğunu dile getiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da bugün 8 milyon 797 bin 302’nci inceleme gezisini yaptı. Bitmeyen işin inceleme gezisini de siyasi literatürümüze kazandırmış oldular, tebrikler. Neyse ki çoğu gitti, azı kaldı. İmamoğlu’nun tiyatrosundan kurtulacağız. İnşallah Tuzla da İstanbul da muradına kavuşacak. İstanbul da Tuzla da hak ettiği hizmeti alacak.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ